Blog

Wat is een MILF?

De term MILF heb je vast weleens voorbij horen of zien komen. Met name de jongeren zijn bekend met dit begrip. Het is iets waar geen enkele man nee tegen zegt. Maar wat is een MILF eigenlijk? En wat maakt een MILF zo aantrekkelijk?

Vrouw van middelbare leeftijd
Letterlijk vertaald staat MILF voor ‘Mother I(‘d) Like to Fuck. Vertaal dat maar eens naar het Nederlands. Het is enigszins ordinair, maar wordt toch redelijk vaak gebruikt. Netjes gezegd is het een vrouw van middelbare leeftijd aantrekkelijk is voor jongere mannen. In feite zouden de mannen in kwestie wel seks met deze vrouw willen hebben.

Aantrekkelijk
De voorwaarde van een vrouw die een MILF genoemd wordt, is dat deze aantrekkelijk is. Anders wordt ze niet zo genoemd. Het uiterlijk is in principe het belangrijkste. Verder gaat meer om de leeftijd. Bijvoorbeeld de moeder van je beste vriend. Toevallig heeft ze dan ook nog een kind gebaard. In principe is dit nog ondergeschikt. Het is dan ook een benaming voor een aantrekkelijke oudere vrouw en waar de man graag seks mee zou willen hebben. Iemand heeft het bedacht en het klinkt lekker. Of de seks werkelijk waarheid wordt, ligt aan de man in kwestie.

Wat vinden mannen aantrekkelijk aan de MILF?
Vaak zit het in de uitdaging. De vrouw in kwestie is in de meeste gevallen totaal onbereikbaar. Een jonge man zal iets meer uit de kast moeten halen om een oudere vrouw te versieren. Een oudere vrouw zal – over het algemeen – niet snel op een onvolwassen man vallen. Je kunt het zien als een soort verovering. Bovendien is het spannend om haar te verleiden. Ze is immers ouder en heeft al een kind gebaard. Dit wijst op ervaring. Daarnaast wil ze het vaak niet aan de grote klok hangen. Geheimhouding maakt het extra spannend.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close