Blog

Wat moet je doen om meer Tinder Matches te krijgen?

Tinder is ongekend populair. Deze dating applicatie heeft een verslavend effect op veel mensen. Toch kan Tinder ook mateloos irriteren of teleurstellen. Dit is vooral het geval als je voor je gevoel geen (interessante) Tinder matches krijgt. Hoewel je voor je gevoel er alles aan hebt gedaan om leuke matches te scoren, lijkt dit in de praktijk niet te werken. Wat moet je doen als je geen Tinder matches krijgt en hoe kun je ervoor zorgen dat er toch een leuke date tot stand komt? Onderstaande 10 tips helpen je zeker op weg!

1. Kies de juiste foto’s
Veel mensen die op Tinder zitten, hebben hun Tinder profiel vol staan met foto’s die eigenlijk helemaal niet geschikt zijn voor een dating applicatie. Je scoort alleen goede matches als je zorgvuldig een selectie maakt van de foto’s die je op Tinder plaatst. Pluk dus niet je gehele Facebook-pagina leeg, maar gebruik wel alle 6 afbeeldingen voor Tinder.

2. Gebruik een hoofdfoto waarin je niet in de camera kijkt (geen selfies dus!)
Bovenstaande tip geldt alleen voor mannen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mannen met meer meisjes matchen als ze zich aan bovenstaande richtlijn houden. Bij vrouwen werkt het juist andersom. Voor hen werkt het vooral als ze in de camera kijken en ook nog eens lachen. Maar, geen selfies!

3. Heb je een goed lichaam? Laat het zien!
Een goed lichaam mag best gezien worden. Smaakvolle foto’s doen het altijd goed. Beschik je niet over een sportlijf? Je kunt ook foto’s laten zien dat je aan het sporten bent of dat je tijdens een vakantie ontspannen in zee ligt. Vakantiefoto’s doen het altijd goed en zeggen bovendien veel over je reislust. Plaats geen vulgaire of ordinaire foto’s, houd het netjes!

4. Gebruik ook een foto waar je met je hond op staat
Natuurlijk zitten er altijd mensen tussen die niet van huisdieren houden. Maar veel mannen of vrouwen waarderen het als ze een foto zien waarop jij met je huisdier staat. Het heeft een vertederende werking en bovendien zorgt het ervoor dat harten smelten. De moeite waard dus om te proberen!

5. Kies voor heldere foto’s
Slechte kwaliteit foto’s zijn ongelofelijk irritant. Het zorgt ervoor dat mensen je al snel naar links swipen. Zorg daarom voor kwalitatieve foto’s en geen slechte selfies. Vraag desnoods een goede vriend of vriendin om een foto van je te maken.

6. Maak gebruik van filters voor een leuk effect
Wil je iets van je creativiteit laten zien? Je kunt natuurlijk gebruikmaken van verschillende filters om foto’s te bewerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwart-wit foto? Of een foto waarin je de achtergrond bewerkt en jij meer naar de voorgrond wordt geschoven.

7. Vertel iets over je hoogst genoten opleiding
Het helpt altijd om iets over jezelf te vertellen. Dit kan bijvoorbeeld je hoogst genoten opleiding zijn. Hiermee kun je indruk maken op mensen. Een beetje status creëren kan heus geen kwaad en bovendien mag je jezelf best een beetje ‘verkopen’. Waarom zou je het niet proberen?

8. Plaats foto’s die mensen aansporen om je te ‘liken’
Foto’s met een verhaal doen het altijd goed bij het krijgen van meer matches. Durf anders te zijn en plaats foto’s die de nieuwsgierigheid prikkelen van je ‘doelgroep’.

9. Welke afstand is voor jou relevant?
Beschik je niet over een auto? Dan heeft het vaak niet zo’n zin om 200 kilometer voor een date te rijden. Gebruik daarom de tool waarin je kunt aangeven binnen welk gebied een date wenselijk is voor jou. Binnen een afstand van 30 kilometer zijn vaak ontzettend veel leuke mensen te vinden!

10. Maak je geen zorgen over je openingszin
Veel mensen die gebruikmaken van Tinder maken zich zorgen om hun openingszin. Dit is helemaal niet nodig. Een berichtje zoals ‘Hi, wie ben je?’ of ‘Hoi, hoe is het met je?’ is een prima eerste zin. Het hoeft tenslotte niet perfect te zijn en je moet ergens beginnen!

Voel je het liefdesvuur weer een beetje in je borrelen? Ga dan met bovenstaande 10 tips aan de slag en je krijgt ongetwijfeld succesvolle matches en/of dates!

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close