Sexdating

Swipeonline

SwipeOnline informatie

https://www.datingautoriteit.nl/link/swipeonline/
Naar de website

De website is een Nederland contact en dating site. De website is geschikt vooral bedoeld voor mannen, maar ook vrouwen en stellen kunnen zich aanmelden op de website. Wanneer je je hebt aangemeld is het erg eenvoudig om in contact te komen met anderen. SwipeOnline nep is het dan ook zeker niet. SwipeOnline kosten zijn er dan ook helemaal niet. Ook het SwipeOnline verwijderen is erg eenvoudig. Wanneer je na een tijdje bent uitgekeken op de website kun je erg eenvoudig je account gratis en snel verwijderen. SwipeOnline nep is het dus nogmaals echt niet. De website heeft echte gebruikers waarmee je zeer snel contact kunt leggen.

Meer informatie

Wanneer je een account hebt aangemaakt op de website word je gevraagd een eigen profiel te maken. In je eigen profiel kun je foto’s zetten, en ook kun je informatie over je zelf in je eigen profiel zetten. Hoe oud ben je , wat zijn je hobby’s, wat zoek je in een ander etc. Op het moment dat je graag in contact wilt komen met anderen kun je een berichtje sturen. Zo’n flirt berichtje is dan ook de eerste 5 keer gratis. Hierdoor kan jij goed kijken of deze website wat voor jou is. Op het moment dat je besluit meer gebruik van deze website te willen maken moet je wel wat credits kopen waarna je kan betalen om contact te leggen met andere gebruikers.

De leeftijd

Het aanmelden op de website is helemaal gratis en gaat erg eenvoudig. Wel is het belangrijk dat je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt. Wanneer je nog geen 18 bent mag je dan ook geen account aanmaken op de website. Ga dan ook niet een nep account aanmaken wat dit zal zeker weten geen zin hebben. Jouw account en ip adres worden geblokkeerd met als gevolg dat je je nooit meer zal kunnen registeren. De SwipeOnline ervaringen zijn dan ook goed. SwipeOnline verwijderen, kun je beter niet doen. Er valt namelijk veel plezier te beleven op de webiste.

Opzeggen van je account

Wanneer je een leuk persoon hebt ontmoet via de website, of geen gebruik meer wilt maken, dan kun je het account opzeggen. Hoe doe je dat? Klik op het tandwiel logo. Vervolgens staat er groot de tekst verwijder mijn profiel. Waarna je hier op hebt geklikt zal jouw profiel helemaal worden weggehaald van de website. Sommige mensen hebben credits gekocht op de website. Wanneer jij er hier 1 van bent kunnen wij aanraden deze eerst op te maken, voordat je je account definitief verwijderd.

De kosten van de website

Het aanmelden op de website is dan ook helemaal gratis. Om op zoek te gaan naar andere gebruikers en hun profielen te bekijken is helemaal gratis. Hierna kun je en flirt bericht versturen. De eerste 5 berichten hiervan zijn helemaal gratis. Hierna zijn wel degelijk kosten verbonden aan het versturen van deze flirt berichten. Deze kosten zijn dan ook minimaal 66 cent en kunnen oplopen tot en met maximaal 1,50 euro per bericht. De exacte kosten liggen aan hoe lang het bericht is. Deze kosten kun je betalen met je smartphone door het zogenaamde pay per call. Maar ook kun je uiteraard betalen via jouw bank en/of jouw creditcard die je altijd gebruikt.

Review over de website

Op het internet zijn er dan ook verschillende reviews te vinden over deze website. Veel gebruikers vinden het fijn dat op de website het erg snel mogelijk is om een account aan te maken. Na aanmelding kun je snel volop gebruik maken van de websites. Een ander pluspunt is toch wel het grote aanbod van verschillende profielen. Of je nou een man, of een vrouw bent, of een stel, voor iedereen is er een zeer groot aanbod. De website bied erg veel entertainment en ook is het mogelijk om een echte afspraak te maken waarna je de ander in het echt kan ontmoeten. Veel mensen die gebruik hebben gemaakt van de website raden deze dan ook aan bij vrienden en familie.

Review over SwipeOnline

Voor dit artikel hebben wij zelf ook de website goed bekeken. Wij zijn erg positief over het feit dat de website erg goed werkt. Ook is de website bereikbaar via zowel de smartphone, tablet en ook via de computer kun je de website bereiken. Handig wanneer je onderweg bent en toch even de berichten wilt checken van de website. Dit gaat dan ook erg eenvoudig. Ook kost de website helemaal niet veel mb’s en kun je dus prima op een mobiel internet van jouw smartphone de website bekijken. Wel zijn er kosten verbonden aan het kopen van credits. Deze kosten zijn echter erg laag ten opzichte van andere soortgelijke dating en afspreek websites. Ook worden er verschillende bundels aangeboden waarbij je een groter pakket van credits kunt kopen tegen een extra laag tarief.

SwipeOnline Gratis

De website is helemaal gratis om een account op te maken. Door te klikken op het contact logo op de website kun je gratis jouw eigen account aanmaken. Om jouw account definitief aan te maken en te kunnen gebruiken moet je wel een aantal gegevens invullen. Wanneer deze zijn ingevuld, en jij een leuke profiel naam hebt bedacht kun je gratis gebruik maken van de website. Wel is het belangrijk nog even de algemene voorwaarden te accepteren en dan ben je helemaal klaar om je aan te melden op de website. Ook het bevestigen van je account is helemaal gratis en kost dan helemaal niets. SwipeOnline kosten zijn dus alleen het kopen van extra credits, om een account in bezit te hebben worden dan ook geen kosten gevraagd.

Swipeonline ervaringen

Op het internet zijn er veel verschillende ervaringen te vinden met de websites. De reviews zijn namelijk niet altijd even betrouwbaar aangezien deze vaak worden geschreven op algemene informatie over de website. De ervaringen van de website die door gebruikers zijn geschreven geven je veel meer informatie. Er is een zeer dynamisch en goed platform waardoor je snel en veilig een stabiele verbinding kunt leggen met andere gebruikers van de websites. Ook kun je hierdoor snel spannende contacten krijgen. Kies ervoor om een normaal bericht te sturen, wanneer je het graag serieus wilt houden of een flirtbericht voor wat plezier.

Betrouwbaarheid van de website

De website is erg betrouwbaar. Toch is het beter geen belangrijke en persoonsgegevens door te geven aan anderen tijdens het chatten. Geef niet je adres zomaar. Ook tijdens een date is het altijd belangrijk om op je hoede te zijn.

Betrouwbaarheid van SwipeOnline

De website bevat vooral echte profielen. Toch is er soms een nep profiel op de website. De website probeert hier snel achter te komen en deze profielen te verwijderen. Wanneer zij een vermoeden dat het om een nep account gaat word deze z.s.m. verwijderd zodat andere gebruikers hier geen last meer van hebben.

SwipeOnline Entertainment profielen

De website bied speciale entertainment profielen. Met deze fictieve profielen kun je makkelijk contact leggen. Alleen kun je met deze profielen geen fysieke afspraken maken. Wel kun je hier mee chatten en natuurlijk wat leuke berichten naar deze personen sturen. Uiteraard gelden hiervoor wel de normale tarieven die de website heeft.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close