internationale datingsites

international-cupid

http://www.datingautoriteit.nl/link/international-cupid/
Naar de website

Informatie Internationalcupid.nl

Het woord ‘international’ geeft je vast al een idee dat deze website wereld bekend is. De dating website InternationalCupid is erg populair en is bedoeld voor buitenlandse-dating. Je kunt hier ook contact advertenties plaatsen om zo je partner aan de andere kant van de wereld te kunnen vinden. Het is bij deze website bekend dat men hier komt zoekende naar een langdurige relatie. Heeft u er interesse in om international te daten, dan bent u op de juiste website gekomen. Wij hebben wel duizenden international alleenstaande mannen als vrouwen bij elkaar kunnen brengen.

 

Taken van InternationalCupid.nl

InternationalCupid is origineel opgericht in het jaar 2004. Wij zijn er dus niet zolang. Wij zijn een onderdeel van de goed bekende Cupid Media Netwerk. Deze netwerk beheert tot wel 30 goed gerespecteerde dating websites. Het is uiteraard de bedoeling om alleenstaanden bij elkaar te kunnen brengen opdat zij een partner kunnen vinden. Het is daarom ook erg handig dat deze website internationaal is. Wij van de datingwebsite InternationalCupid vinden het onze taak om u kunnen helpen om een partner te kunnen die helemaal goed bij u past. Wij hebben heel wat leden in onze database. Wij hebben mannen en vrouwen ui Rustland, Midden-Amerika, Oost-Europa, Latijns-Amerika, Azie en Afrika, en ga zo maar door. De kans is verschrikkelijk groot dat u bij ons de juiste partner kunt vinden.

 

Succesverhalen InternationalCupid.nl

Wij mogen met trots spreken over het feit dat InternationalCupid heeft gemaakt dat veel koppels elkaar hebben kunnen vinden. Dit zowel nationaal als internationaal. In de afgelopen 10 jaren hebben heel wat koppels hun ervaringen voor ons geschreven met de bedoeling dat anderen kunnen weten dat wanneer je bij InternationalCupid bent, je goed terecht komt. Enkele van de succesverhalen kunt u hieronder nalezen:

 

Jester & Beth

Ik kwam in contact met een hele leuke dame via deze website. Ikzelf nam het in het begin niet zo serieus, maar al gauw begonnen we elkaar te bellen en het bleek dat wij zodoende elkaar leuk begonnen te vinden. Er was een klik tussen ons. Wij zijn erg smoorverliefd op elkaar en we hebben besloten alle feestdagen samen te vieren. Het is een goed begin!

 

Tom & Cindy

We waren al een tijdje met elkaar aan het chatten en hebben toen besloten elkaar persoonlijk te ontmoeten. Ik had al mijn moed bij elkaar geraapt en ben ervoor gegaan. Aangekomen op de plaats van bestemming, kwam ik pas na een half uur erachter dat ik gewoon 1 hele dag te vroeg was! Ik lachte er zelf om en heb haar gechat om het met haar te delen. Zij is diezelfde dag toch gekomen bij mij. We bleven maar kletsen tot het zelfs sluitingstijd was geworden. Uit onze gesprekken bleek dat we allebei van hetzelfde dorpje zijn en we zijn beide ook Amsterdammers. Gek genoeg had zij mij zelfs eerder in een winkel gezien en toen dacht ze nou dat ik er leuk uit zag. We blijven elkaar ontmoeten en het is toch meer geworden dan alleen vlindertjes in de buik.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close