Blog

5 Signalen dat een vrouw mij leuk vindt

Het internet staat vol met artikelen over mannen en vrouwen en verliefdheid. Kennelijk maken die vlinders ons allemaal (beide geslachten) onzeker. Die spanning is soms bijna ondraaglijk. Onze oerinstincten nemen het eigenlijk als vanzelf over, alleen zijn wij verleerd hiernaar te kijken, te voelen en te luisteren. Emoties kan je bijna niet rationeel benaderen, zoals we in de Westerse wereld gewend zijn te doen. Spreek af met degene waarop je verliefd bent en kijk of je onderstaande signalen mag ervaren. Ze zullen je veel vertellen over het feit of een vrouw je aantrekkelijk en leuk vindt of niet.

1. Aan haren of kleding zitten
Non-verbale communicatie zegt heel heel heel veel over ons gedrag en onze intenties. Probeer hier maar eens goed op te letten. Gaat ze aan het haren zitten terwijl jullie zitten te praten, of draait ze steeds aan haar sieraden of ketting? Het zegt iets.. Ze laat blijken dat ze je leuk vindt. Het zijn gedragingen die bij de vrouw (vaak) onbewust gebeuren. Super interessant. Dit wordt wel eens ‘groomen’ genoemd, jezelf mooi maken of mooi willen zijn.

2. Subtiele aanrakingen
Ja, ook als dit voorvalt zit je goed. Als een vrouw je aanraakt op een subtiele manier op subtiele momenten dan vindt ze je leuk. Alhoewel sommige vrouwen heel amicaal zijn en al snel gemoedelijk je even aanrakken. Dus voor jij haar hand heel even bij je arm of op je knie, dan moet er wel een soort spanning meekomen. Niet van gespannenheid, maar van warmte. Zo’n kriebel. En kijk gelijk even in haar ogen, wat gebeurt daar? Die subtiele aanrakingen kan de vrouw zelfs onbewust doen.

3. Investeren in interactie met oogcontact
Als je iemand leuk vindt, dan stel je een hoop vragen. Je bent nieuwsgierig naar de ander. Dit geldt voor jullie beiden. Let op of zij geïnteresseerd is in jouw verhaal en jouw bezigheden. Ook zij investeert in jullie gesprek en ontmoeting door vragen te stellen en daar tevens aandachtig naar te luisteren. Ze zal het ook leuk vinden om te vertellen over haar leven. En naast al deze interactie, kan je letten op het oogcontact wat er tussen jullie is. Elkaar in de ogen kijken is in feite een heel persoonlijk moment. Verlegen mensen kunnen hier moeite mee hebben.

4. Polsen zijn zichtbaar
Wederom non-verbale communicatie.. Hoe staan haar voeten? En zijn haar polsen zichtbaar? Dingen waar zij zich helemaal niet bewust van is. Het tonen van de polsen geeft een kwetsbaar lichaamsdeel weer. En dit doe je enkel in een ontspannen toestand. Iets waar we helemaal niet meer bij staan tegenwoordig.

5. Voeten richting jou
En voeten, ook zo’n mooi voorbeeld. Hoe verder een lichaamsdeel van de ogen weg zijn, hoe belangrijker hun boodschap kan zijn. Als iemand weg wil van de plek waar hij of zij zich bevindt, dan wijzen de voeten al vaak naar de uitgang. Omgekeerd werkt dit natuurlijk ook, dus wijzen haar voeten naar jou, dan maakt ze in haar hoofd nog geen aanstalten om weg te gaan.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close