Gay Dating
Gay Dating
Nummer 1: Gay Buddy

Ontmoet mannen bij JOU in de buurt. Tijdelijk Gratis registratie. Bekijk gratis profielen van anderen
Hand-gecontroleerde profielen. 100% contact garantie. Discrete sexdates met echte en gewillige leden.
Dit is DE site voor jou!

Nummer 2: Squirt.org

Ontmoet homo’s en mannen in Nederland voor de spannendste dates, gay dating, gay sex. Deze plek is populair onder jongere mannen en starters. Als je vandaag nog op date wilt, is dit jouw kans!
Begin direct met squirten!

Nummer 3: Gay Parship

gayPARSHIP.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. gayPARSHIP behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren.
Schrijf je in voor een Serieuze gay relatie!

Vannavond nog een date!

 

 

Gay Dating

Bullchat

https://www.bullchat.nl/
Naar de website

Wat is Bullchat?

In deze review bekijken we de site bullchat. Dit is een chatsite voor homo- en biseksuele mannen.
Op deze site kunnen zij met elkaar in contact komen door samen te chatten. Het gaat hier niet om een chatroom, maar over 1 -op- 1 gesprekken.
De gebruikers hoeven zich nergens te registreren. Het enige wat je moet doen om deel te nemen aan de chat is een chatnaam aanmaken en eventueel je chatprofiel aanvullen met wat gegevens. Het gaat hier dan over bijvoorbeeld leeftijd, uiterlijke kenmerken of regio waar je woonachtig bent. Als je wilt kan je hier ook een foto bij plaatsen. Dit chatprofiel is dan voor andere chatters zichtbaar, dus bedenk goed wat je hier invult. Het is uiteraard niet verstandig telefoonnummers of andere privegegevens in te vullen op je chatprofiel.
Zodra je eenmaal bent aangemeld voor de chat, wordt je ingedeeld per regio. Je kan dan uiteraard wel met chatters uit andere regio’s chatten.

Betrouwbaarheid

De meeste reviews over Bullchat geven aan dat deze chatsite betrouwbaar is. De site beschikt over een privacybeleid, welke terug te vinden is op de website. De IP-adressen van de chatters zijn niet zichtbaar voor anderen. Ook worden geplaatste foto’s 3uur na plaatsing van de server verwijderd. Dat geeft ook een betrouwbaar gevoel.
Het is echter wel mogelijk om de geplaatste foto’s te kopieeren.

Ervaringen

De meeste chatters hebben goede ervaringen met deze chatsite. Over het algemeen is de taal die er onderling gesproken wordt niet dreigend. Chatters worden vaak gerespecteerd zoals ze zijn.
Mocht er iemand zijn die dreigende of beledigende taal uit, dan is deze persoon te blocken. Het is voor deze chatter dan niet meer mogelijk om je aan te spreken.

Webcam
Tijdens het chatten is het mogelijk om je webcam aan te zetten. Alle andere chatters kunnen dan je beelden zien. Bedenk dus goed wat je doet als je je webcam aanzet.
Naar de website

2.4 Gebruikers (31 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close