Algemene Datingsites

singlesplace

http://www.datingautoriteit.nl/link/singlesplace/
Naar de website

Informatie Singlesplace.nl

Singleplace is een dating website voor alle singles van Belgie en Nederland. Je kunt hier geheel gratis daten en je contacten zoeken. Wil je gebruik maken van onze dating website, dan hoef je geen zorgen te maken dat wij extra kosten zullen nemen. Je kunt hier vrij en blij chatten met andere gebruikers. Via onze chatroom kun je makkelijk andere singles leren kennen. Bij ons kan een ieder terecht. Of je nou een date wilt, een vriendschap, liefde, of echt een relatie, hier kun je het vinden. Wij hebben tot wel 30.000 actieve leden. Je kunt op je eigen profiel aangeven waar je naar op zoek bent en zo dus ook naar anderen hun profielen kijken om te weten als het je aanspreekt. Ben je nog niet zeker over Singlesplaces, bekijk dan onze succes verhalen. Voordat jij ons bent komen bezoeken zijn er duizenden anderen voor jou geweest. Er zijn zovelen die hun geluk via Singlesplace hebben kunnen vinden en vriendelijk genoeg waren hun ervaringen en verhalen met ons te delen opdat anderen ook hun geluk kunnen vinden.

 

Gratis daten bij Singlesplace.nl

Deze dating platform is geheel gratis. Onze doel is om de singles te helpen een partner te vinden. Er zijn helemaal geen maandelijkse abonnementen of inschrijfkosten aanwezig om gebruik te kunnen maken bij Singlesplace. Het is wel uitsluitend bedoeld voor singles in Nederland en Belgie. Wij van Singlesplace zijn van mening dat online daten en contactadvertenties kosteloos en toegankelijk zouden moeten zijn voor een ieder. Onmiddelijk na de inschrijving kun je je eigen contact advertentie plaatsen. Je kunt deze wijzigen of aanpassen hoevaak je maar wilt. Je mailing is onbeperkt alsook het chatten. Je kunt ook heel makkelijk contact maken met andere leden. Dit alles is geheel gratis. Je kunt zelfs gratis en onbeperkt interesses versturen of reacties plaatsen bij andere dating profielen. In je online mailbox kun je je eigen dating statistieken bekijken.  Speciaal voor de serieuze singles onder ons die echt op zoek zijn naar een relatie hebben wij er dus voor gezorgd dat zij veel makkelijker een date kunnen vinden. Je kunt je elk moment aanmelden. Je weet maar nooit dat het vandaag nog in je geluk staat geschreven om een leuke, interessante contactpersoon te vinden. De eerste stap voor online daten is immers het aanmaken van een profiel, en bij Singlesplace is dat geheel gratis! Singleplace behoort tot een van de weinige dating websites waarbij je zonder een enkele verborgen kosten gratis kunt daten.

 

Leden Singlesplace.nl

Daten via het net is bedoeld voor een ieder. Je dient natuurlijk wel minimaal 18 jaar te zijn. Anders ben je niet legaal om deze soort websites te bezoeken. Eenmaal op Singlesplace, dan kun je je gratis aanmelden voor een lidmaatschap. Je dient natuurlijk wel uit Nederland of Belgie te zijn. Bij Singlesplace kijken wij niet naar je etniciteit of opleiding. Een ieder hier is gelijkwaardig. Je kunt een alleenstaande ouder zijn, heteroseksueel, homoseksueel, lesbisch, misschien ben je zelfs al in een relatie, het maakt allemaal niet uit bij Singlesplace. Wel laten we het niet toe dat onze leden erotische foto’s plaatsen of dergelijke erotische teksten scrijven. Je kunt hier geheel gratis daten binnen Nederland en Belgie.

 

Betrouwbaar daten bij Singleplace.nl

Wij weten niet hoe het zit met andere dating websites, maar bij Singleplace kunnen wij u garanderen dat het geheel betrouwbaar is om via onze website een date te vinden. Wij geven u een veilige dating platform. Alle aanmeldingen op de website worden eerst bekeken door onze deskundige medewerkers. Dit houdt dus in dat het profiel in geheel wordt bekeken; foto’s, teksten, en dergelijke. Uw persoonlijke gegevens zoals uw wachtwoord en e-mail adres is alleen bekend binnen onze database. Niemand kan hier achter komen. Houdt u er daarom ook rekening mee dat u zelf nooit uw wachtwoord geeft aan iemand. De website is ia een beveiligde verbinding, genaamd SSL beveiligd. Hebben wij enkele twijfels over het profiel dan verwijderen wij deze. Hier krijgt u wel een notificatie van opgestuurd. Met andere woorden dus, bent u een lid bij Singlesplace, dan kunt u gratis en veilig uw betrouwbare contacten kring vormen om uiteindelijk te kunnen daten. U kunt zich vandaag nog aanmelden en geheel gratis gaan voor de dating membership. Ook is Singlesplace keurmerk mkbOK gecertificeerd. Nog meer redenen dus om ons te vertrouwen.

 

Reviews Singlesplace.nl

 

Alex en Miranda

 

Het begon met chat berichten naar elkaar versturen. Heel voorzichtig, kleine berichten. Elke dag keken wij beiden ernaar uit om een chat bericht te ontvangen van de ander en we hadden altijd wel een onderwerp om over te praten. Uren konden gewoon voorbij vliegen wanneer we spraken met elkaar. Na een tijdje gechat te hebben, besloten wij elkaar persoonlijk te ontmoeten. We hebben dus een afspraakje gemaakt. Het was een dag om niet te vergeten en we hebben elkaar zelfs gekust. Sindsdien hebben we elkaar gewoon niet meer losgelaten.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close