Algemene Datingsites

Met Buurt Dating vind je een spannende date in jouw regio

http://www.datingautoriteit.nl/link/buurt-dating/
Naar de website

Informatie Buurt Dating

Daten met iemand uit jou eigen wijk is vanaf nu mogelijk. Want bij Buurt Dating staan de single mannen en vrouwen klaar om met je te flirten en misschien wel te daten. Waarom zou je met iemand aan de andere kant van Nederland afspreken als je ook in je eigen regio zoals een provincie, stad of zelfs dorp op zoek kunt gaan naar een geschikte partner? Het scheelt je niet alleen enorm veel reistijden en kosten, het is straks mogelijk om snel met hem of haar af te spreken.

Opzeggen

Zeg je profiel kosteloos op als je de ware hebt gevonden. Dat kan via de instellingen zeer eenvoudig.

Kosten

Bijna niets is gratis in het leven. Daarom wil Buurt Dating je graag tegemoet komen in de kosten. Je kan in ieder geval geheel kosteloos een profiel aanmaken bij Buurt dating en je zit vervolgens nergens aan vast. Je hebt geen abonnementskosten, het is geheel aan jou om via de telefoon of credit card extra credits te kopen. Deze credits gebruik je om interessante mannen of vrouwen een berichtje te sturen. En nadat je gegevens en foto’s zijn goedgekeurd kan je daar direct mee beginnen omdat de eerste 100 credits aan je worden geschonken.

Contact

Je stuurt berichtjes via de datingsite aan interessante mannen en vrouwen. De eerste 100 credits krijg je van de datingsite als je je hebt aangemeld.

Betrouwbaarheid Buurt Dating

Het is een betrouwbare datingsite met een hoge responstijd. Houd er wel rekening mee dat enkele profielen fake zijn. Dit zijn profielen waarmee je kunt leren flirten maar waar je geen afspraak mee kunt maken.

Inloggen

Nadat je een profiel hebt aangemaakt kan je snel inloggen en kan je van alle functies gebruik maken. Laat je browser direct de inloggegevens opslaan, dan hoef je ze niet telkens weer in te vullen.

Klachten Buurt Dating

Stuut je klachten op via het online contactformulier. De datingssite staat er zeker om bekend dat ze snel antwoorden.

Korting Buurt Dating

Je krijgt nu 100 credits gratis als je een account aanmaakt zodat je direct kunt beginnen met flirten en daten.

Gay Buurt Dating

De datingsite is tot op heden niet geschikt voor homoseksuelen.

Schrijf ook een recensie over Buurt Dating

Heb jij ook gebruik gemaakt van Buurt Dating? We zijn erg benieuwd hoe jij het hebt ervaren. Dus laat eens een berichtje achter en vertel ons alles over de betrouwbaarheid en natuurlijk je succesverhaal. Jouw review is goud waard want toekomstige bezoekers willen je oprechte mening graag weten.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close