Algemene DatingsitesTop Datingsites

Relatieplanet

https://www.datingautoriteit.nl/link/relatieplanet/
Naar de website

 

Relatieplanet informatie
Ben jij single en op zoek naar een relatie? Of wil je beginnen met daten? Relatieplanet.nl is volgens velen de meest succesvolle datingsite van Nederland. Duizenden gelukkige stellen hebben elkaar ontmoet op deze site. Relatieplanet is al jaren lang succesvol en bied het grootste aanbod van leuke singles aan. Je kunt zelfs in contact komen met mensen uit België en Luxemburg. Relatieplanet is voor iedereen!

Veilig daten met Relatieplanet.nl
Relatie plnet is een veilige site. Je gegevens zijn niet zomaar voor iedereen zichtbaar, maar alleen voor de mensen met wie jij in contact wilt komen. Verder houdt de site streng in de gate wat er allemaal op de site gebeurd, zodra iemand de richtlijnen overtreed of zich onverantwoord gedraagt wordt er direct ingegegrepen. Als lid kan je zelfs je profiel tijdelijk afschermen, en bepaalde informatie privé houden. Relatie planet beschikt over het Thuiswinkel Waarboorg, wat betekent dat de site betrouwbaar is en zorgvuldig met jouw gegevens omgaat. Ook beschikt relatie planet over het keurmerk veilig daten. Verder kun je als lid zelf altijd mensen blokkeren die zich vervelend naar je gedragen.

Hoe werkt Relatie Planet?
Als lid van relatie planet beschik je over een eigen mailbox, een eigen pagina en een zoekmachine die singles voor je zoekt naar jouw voorkeur(en). Dagelijks vindt veel activiteit plaats op de site. Je krijgt dan ook altijd meldingen als er activiteit met jóú plaats vindt. Relatie Planet biedt ook allerlei coaching sessies en tips aan om je te helpen bij het daten en ontmoeten van mensen. Zodra je een match met iemand hebt, kun je met die gene beginnen te chatten, en eventueel een keer afspreken.

Relatie planet activiteiten
Je kunt je aansluiten bij verschillende RelatiePlanet events. De organisatie biedt regelmatig leuke activiteiten aan waarbij je mensen kunt ontmoeten. Deze events kosten vaak geld (ca. 20 euro), maar zijn soms ook wel eens gratis. Je moet wel lid zijn om deel te nemen aan de activiteiten. Hou de site bij voor de leukste activiteiten, feestjes en diners.

Relatie Planet Singlesfeesten
Naast het ruime aanbod van activiteiten, biedt Relatie Rlanet ook nog eens feestjes aan voor singles. Deze feesten zijn op verschillende hippe locaties. Om je aan te sluiten bij een RelatiePlanet feest moet je lid zijn. De toegang van de feesten kost geld maar is niet duur (ca. 10 euro).

Mobiele app van Relatie Planet
Naast het gebruik van de site kun je ook de RelatiePlanet app gebruiken. Deze app is te vinden op de App Store en op de Google Play Store. De RelatieRlanet app heeft in principe dezelfde functies en opties als de site, alleen ziet het er wat anders uit. De app is gratis en wordt regelmatig bijgewerkt. Ook de site kun je met je smartphone via internet bezoeken en zoals normaal gebruiken.

Gratis mogelijkheden Relatie Planet
Wat fijn is aan de datingssite is dat je Relatieplanet gratis kunt gebruiken. De site biedt een gratis lidmaatschap aan (het relatieplanet gratis full membership). Deze is voor onbeperkte tijd, je kunt relatieplanet.nl gratis gebruiken zo lang als je wilt. Je hebt met het gratis lidmaatschap echter minder mogelijkheden (je kunt bijvoorbeeld maximaal 5 berichten per dag besturen), en je krijgt geen speciale kortingen om deel te nemen aan events.

De RelatiePlanet kosten
Om alle mogelijkheden, acties en kortingen te verkrijgen moet je een abonnement nemen bij Relatie Planet. Deze is gelukkig niet duur: 1 maand kost 24.95 euro , 3 maanden kost 14.95 euro, 6 maanden kost 9.95 euro en een jaar kost 5.95 euro. De meest gekochte optie is het abonnement van 3 maanden. Wat weer een voordeel van de datingssite is, is dat wanneer het betaalde abonnement afloopt, het automatisch overschakelt in een gratis abonnement. Je account blijft dus gewoon bestaan, alleen heb je vanaf dan minder mogelijkheden. Vervolgens kun je gewoon weer een betaald abonnement aanschaffen.
Verder zijn er regelmatig kortingen en acties op de abonnementen voor een lidmaatschap (google op kortingscode relatieplanet/relatieplanet actie of hou de site in de gaten).

Opzeggen van je Relatie Planet account
Wil je relatieplanet opzeggen of relatieplanet verwijderen? Relatie planet biedt 2 opties om te stoppen met het gebruik maken van de datingsite: je kunt je account tijdelijk deactiveren (onzichtbaar maken) en later weer activeren en gebruiken, of je kunt je account definitief verwijderen. Met het deactiveren van je account zet je je abonnement tijdelijk op stop. Wil je je account toch definitief verwijderen, dan kun je binnen 14 dagen na de aankoop van een abonnement je geld terugkrijgen en je account verwijderen. Als je na deze 14 dagen het account alsnog wilt verwijderen, moet je de kosten van het abonnement doorbetalen.
Het deactiveren of verwijderen van een account is gemakkelijk te doen via de site. Als je hierover vragen hebt kun je ook altijd nog contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice van Relatie Planet
Naast de verschillende datingcoaches van Relatie Planet, biedt het datingplatform een klantenservice en helpdesk aan. Relatie Planet heeft een online helpdesk, naar wie je berichten kunt sturen die zo snel mogelijk beantwoord worden. Ook heeft de datingsite een telefonische klantenservice Deze is het hele jaar (365 dagen) geopend van 9 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds. Bij de helpdesk en klantenservice kun je altijd terecht met vragen of klachten.

Relatie Planet video’s
Het datingplatform heeft verschillende video’s online gezet met instructies over de site, bijvoorbeeld hoe je een eigen profiel aanmaakt (zoek op video inloggen relatieplanet). Ook zijn er video’s die je een goed beeld geven van hoe het daten op Relatie Planet er aan toe gaat. De filmpjes zijn te vinden op de site zelf, maar ook op youtube.

Relatie Planet reviews
De RelatiePlanet ervaringen zijn goed. Op internet, in kranten en op tv zijn veel reviews te vinden over de datingssite. Veel mensen maken via RelatiePlanet contact met anderen. Op het moment zijn er zo’n 400.000 actieve leden op de site. Zo kun je verhalen lezen van getrouwde mensen die elkaar hebben gevonden via Relatie Planet, en hun ervaringen delen.

Eigen Review
Relatie Planet is een veilige, actieve datingsite dat veel mogelijkheden biedt. Een groot voordeel van de site is dat je gratis lid kan worden. Ook kun je met elke seksuele voorkeur bij dit platform terecht. Verder zijn de activiteiten en feesten die Relatie Planet aanbiedt uniek en op bijna geen ander datingplatform te vinden. De site en app worden regelmatig bijgewerkt en goed onderhouden. Als je op zoek bent naar Dates of een relatie is Relatie Planet zeker een aanrader.

Naar de website
2.1 Gebruikers (13 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Close