Algemene Datingsites

contactbox

http://www.datingautoriteit.nl/link/contactbox/
Naar de website Contactbox is een vrolijke en betrouwbare datingsite die helemaal gratis te gebruiken is. De site valt direct op door haar opvallende kleuren en speciale opzet van de datingsite. Het komt misschien een beetje amateuristisch over maar het belangrijkste is dat de site betrouwbaar is en gratis is. In deze review zullen we je meer vertellen over het daten op deze site en de ervaringen van andere leden.

Contactbox bestaat al langere tijd en heeft meer dan 10.000 leden. Het leuke is dat je hier echt volledig gratis kunt daten. Enige nadeel is dat de datingsite een beperkt aantal mogelijkheden heeft om te daten. Zo kun je wel berichten lezen en versturen maar zo is er geen chatbox. Dit maakt de site niet meer leuk! Het belangrijkste is natuurlijk dat je een date kunt vinden. We kunnen met zekerheid stellen in deze review dat dit mogelijk is via deze site. Er doen relatief veel vrouwen aan mee wat een absoluut pluspunt is.

Om mee te kunnen doen moet je jezelf registeren. Zodra je dit hebt gedaan kun je een gratis oproep plaatsen en reageren op de andere gratis contactadvertenties. Je kunt zoveel gratis berichten versturen als je maar wilt. Tip: Maak een standaard bericht en verstuur deze naar meerdere personen die je leuk vind om zo veel reacties te krijgen. Om de site gratis te kunnen houden staan er reclames op Contactbox. De ervaringen van andere leden zijn goed te noemen. De reclame is niet irritant maar is nodig om de site draaiende te houden. Wil je gratis daten? Doe helemaal gratis mee met deze volledig gratis datingsite!!
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close