Algemene Datingsites

seekingarrangement

https://www.datingautoriteit.nl/link/seekingarrangement/
Naar de website

Wat is SeekingArrangement?

Dit is een dating website genaamd SeekingArrangement.com. Het is een Amerikaanse datingwebsite waarbij er wordt gewerkt met Suikerrooms en Suiker tantes. In het engels ‘sugar daddy’. Deze dating website werd opgericht in 2006 te Francisco, California. Het heeft zelfs een app om een ‘sugar daddy’ te kunnen vinden. Ben jij iemand die een suiker room of een suiker tante nodig heeft, of het nou is om te voorzien in je dagelijkse onkosten, misschien heb je een schuld om aft e betalen, of je hebt hulp nodig met je studie, dan kun je dat alles hier krijgen bij SeekingArrangement.com

Business met SeekingArrangement

SeekingArrangment heeft een business model en het is gebaseerd op een lidmaatschap system. Suikerroompjes kunnen hier een profiel aanmaken en gratis inschrijven. Ben je een suikerroom die nog op het Universiteit zit, dan kun jij je aanmelden met je Universiteits e-mail adres. Doe je dit, dan krijg je direct de status van Premium lidmaatschap. Inschrijven is hoe dan ook gratis voor alle suikerroompjes en suikertantes. Je krijgt hierbij een gelimiteerde aantal berichten die je kan verzenden, wil je daarna meer berichten verzenden en ontvangen en verdure opties bekijken en er gebruik van maken kun je er altijd voor  kiezen om een betaalde lidmaatschap aan te gaan. Als je jezelf inschrijft krijg je trouwens ook een test periode. Na de test periode wordt er van je gevraagd als je verder wilt gaan als een betalende lid. Een betalende lid zal werken met credits. Er zijn verschillende pakketten waar de client uit kan kiezen. De betaling hoeft niet maandelijks, of wekelijks gedaan te worden. Je betaalt alleen voor het aantal credits dat je wilt.

Lidmaatschap bij SeekingArrangement

Leden kunnen zich gratis inschrijven zonder een enkele extra onkosten dat er ongevraagd bij kan komen. SeekingArrangement is zo top dat het wereldwijd in 139 verschillende landen te verkrijgen is. Er zijn zelfs 10 soorten talen mogelijk voor de website. Momenteel is het hoofd bedrijf gevestigd te Las Vegas. Verder heeft SeekingArrangement nog zuster bedrijven te Ukraine en Singapore.

Leden van Seekingarrangement

Momenteel zijn er in totaal 2.6 miljoen suikerroompjes en suikertantes. Dan hebben we het hier over het aantal actieve leden. Het gaat om mannen als vrouwen.

In 2010 begon SeekingArrangement de status van Premium lidmaatschap te verschaffen aan studenten van de universiteit die met hun school e-mail adres gingen inloggen. SeekingArrangement heeft dit aangehouden en heeft deze offer uitgebreid naar meerdere landen zoals Australie, Canada, Frankrijk en nog enkele landen die deel uitmaken van Europa.

In 2014 hadden we al meer dan 1.4 miljoen studenten die zich hadden geregistreerd op SeekingArrangement.com. De meesten op de website waren op zoek naar iemand die hen kon sponsoren met kosten voor de school en met hun dagelijkse uitgaves.

Daarna, in februari 2015, heeft SeekingArrangement een lijst met de top 20 colleges, speciaal voor dames, gepubliceerd, die deze dating website gebruikten. De Universiteit die op nummer 1 stond had tot wel 425 nieuwe inschrijvingen. De dames waren echt actief en allemaal zochten naar een suikerroompje om hen te sponsoren met de school en hun dagelijkste uitgaves. 1 van de dames gaf aan dat zij een suiker roompje had kunnen vinden die haar maandelijks tot wel 5000 euro gaf. Wie wilt dat nou niet?!

Let er wel op dat de inschrijving misschien wel gratis is, maar de uiteindelijke suiker roompjes of suiker tantes dienen wel te betalen voor hun lidmaatschap. Deze lidmaatschap is een pakket speciaal voor de suikerrooms en suiker tantes. Het wordt de diamenten pakketje genoemd. Deze zogeheten diamanten pakketje bestaat uit een eenjarige abonnement. Ben je dus van plan om als suikerroom of suiker tante aan te melden dien je dus een diamanten pakket aan te schaffen van een jaar lang.

 Veilig daten bij SeekingArrangement

SeekingArrangement bidet u de mogelijkheid om achtergronden na te gaan van haar leden. Dit is meer voor het diamenten pakketje. Het moet namelijk niet zo zijn dat we oplichters binnen krijgen die beloven geld uit te geven en het uiteindelijk niet doen. De achtergrond check houdt in dat we kijken hoe jij als persoon bent en als je ooit een strafbare feit bent aangegaan zoals mishandeling, seksueel misdragen of iets dergelijks. The leden betalen een eenmalige bedrag ook hiervoor omdat de achtergrond check namelijk door een ander bedrijf wordt gedaan die hier in gespecialiseerd is. Leden die succesvol door de achtergrond check heen zijn kunnen verder met het aanmaken van hun profiel.

 SeekingArrangement App

Ook SeekingArrangement.com gaat mee met de tijd. Voor alle Android apparaten hebben wij een app beschikbaar die je heel makkelijk kan downloaden. Zo ben je altijd op de hoogte als je een berichtje krijg en kun je elk moment van de dag berichten ontvangen en versturen. Het is beter ook voor je suiker room of suiker tante als je de hele dag beschikbaar bent.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close