Algemene DatingsitesGratis Dating

okcupid

http://www.datingautoriteit.nl/link/okcupid/
Naar de website In deze review word OkCupid onder de loep genomen en worden de ervaringen gedeeld. OkCupid is een website waar mensen elkaar kunnen leren kennen. Het is een internationale datingsite, maar ook een website om mensen in je (nieuwe) omgeving te leren kennen. De website is gratis te gebruiken en binnen een minuut is je profiel klaar voor gebruik.

Het is mogelijk om een profiel aan te maken en daarbij jezelf te introduceren. Je kan hier ook een aantal foto’s opzetten om beter in het daglicht te komen. Over het algemeen zijn de profielen in het Engels omschreven. Als gebruiker kan je aan de hand van profielen elkaar bekijken en als degene die je ziet interessant lijkt kan je hem/haar een bericht sturen en/of “liken”.

Het is een betrouwbare website en bestaat al een lange tijd. Hierdoor heeft OKCupid veel ervaring in het samenbrengen van mensen. Dit wordt gedaan aan de hand van ‘matches’. Deze worden aan je gelinkt via een betrouwbaar algoritme, welke jouw voorkeuren en vragen matcht aan een ander. De vragenlijst die hiervoor zorgt kan je zelf in vullen en heeft een zeer groot scala aan vragen.

Het is ook mogelijk om te betalen voor extra functionaliteit, je kunt betalen voor de functies van de “A-list”. Hiermee kun je zien wie jou heeft bekeken en wie jouw profiel leuk vindt. Daarnaast is het mogelijk om te betalen voor “boosts” deze zorgen ervoor dat jouw profiel extra opvalt.

De ervaringen en reviews van deze website zijn vrij positief. De grootste pluspunten zitten in het matchsysteem en het gratis verzenden van berichten. De minpunten die worden aangegeven zijn het commerciële worden van de website en het relatief laag aantal Nederlandse gebruikers.
Naar de website

3.6 Gebruikers (5 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close