Algemene DatingsitesGratis Dating

knuz

http://www.datingautoriteit.nl/link/knuz/
Naar de website Ik heb Knuz zelf geprobeerd voor langere tijd en weet precies hoe deze site werkt. Vandaar ook dat ik een duidelijke eerlijke review kan schrijven er over. Als man zijnde is het niet makkelijk om een gratis date te vinden. Dit omdat het aanbod van vrouwen maar zeer beperkt is. De verhouding ligt ver uit elkaar.

Dit is een van de weinige wél betrouwbare gratis datingsites die Nederland kent. Het is waarschijnlijk ook de bekendste ‘gratis’ datingsite. Ook voor de Belgen is de gratis dating beschikbaar. Vroeger was dit een echte gratis datingsite maar tegenwoordig ligt het iets anders. Het nadeel is dat de site niet 100% gratis is. Daarbij komt ook het nadeel dat er veel reclame op de site staat. Weliswaar kun je beperkt gratis daten op de gratis datingsite. Zo kun je beperkt berichten versturen maar niet onbeperkt gratis. Ervaringen van veel leden zijn positief!

Wanneer je echt mee wilt doen moet je alsnog geld betalen. Daarbij ontvang je reclame en zie je ook veel reclame op de site zelf. Groot voordeel is dat je gratis kunt daten. Helaas zijn er relatief weinig dames beschikbaar die zoekende zijn naar een date of relatie.

Weinig vrouwen kiezen voor een datingsite met weinig allures en die zomaar toegankelijk is voor iedereen. Iedere malloot kan hier proberen gratis een date te zoeken. De kans dat het lukt achten wij echter klein, dit vanwege het lage aantal vrouwen dat meedoet. Voordeel is wel dat de site betrouwbaar is. Lees ook de ervaringen van andere leden. Het minpunt is dat de kans op een date vrij klein is.

Nadeel aan deze site is dus kortom dat de kans klein is dat je een date vinden. De mogelijkheden om contact te krijgen zijn standaard/ouderwets naar ons idee niet helemaal meer van deze tijd. Weet je zeker dat je niet gaat betalen voor een date? Je hebt dan de beste kans op een gratis date op Knuz maar wij achten de kans eerlijk gezegd slechts nihil. Bedankt voor het lezen van de review.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close