Blog

Hoe herken je foute vrouwen?

Foute vrouwen, ze bestaan. En niet zo’n klein beetje ook! Veel mensen denken bij het woord ‘fout’ toch nog vaak aan mannen. Maar er zijn minstens zoveel foute vrouwen, als foute mannen op de wereld. We maken overigens wel onderscheid tussen fout en gevaarlijk. Gevaarlijke mensen; personen die bewust op hun weg anderen misbruiken, in welk vorm dan ook. Met fout bedoelen we over het algemeen het liefdesleven van deze mensen… Hoe herken je nu zo’n vrouw?

1. Foute vrouw is niet persé kwaadwillend
Een foute vrouw (of man) hoeft niet kwaadwillend te zijn, enkel hun liefdesleven loopt op de één of andere manier in de soep, en de ander wordt hierin meegezogen. Met als resultaat dat ook de partner een roerig (of zelfs rampzalig) liefdesleven heeft. Als jouw relatie zo aanvoelt, dan is het raadzaam even verder te lezen.

2. Ze zoekt steeds excuses
Een vrouw die niet weet wat ze wil. Wel een relatie, of toch geen relatie. Afspreken, of toch nu niet. Meer ruimte, of meer tijd nodig. Uiteindelijk kiest ze nooit voor de ander. Of komt steeds op haar beslissing terug. Je kan niet (lang) op haar woorden vertrouwen.

3. Ze geeft aan geen relatie te willen
Deze vrouwen geven soms aan geen relatie te willen, maar toch gedragen zij zich alsof ze in een relatie zitten, of naar een relatie verlangen.. Ook wordt hartstochtelijk het bed gedeeld. Maar als het erop aan komt, is er sprake van geen relatie. Een stuk bindingsangst kan een rol spelen.

4. Ze is egoïstisch
Het draait om haar. Bij jouw vrouw is alles: ‘Ik, ik en nog eens ik.’ Er is geen oprechte interesse in jou en wat jou beweegt. Alles wat haar bezig houdt, heeft niets met jou van doen. Misschien kan het wel zo lijken, maar al snel zal het gesprek terug gaan naar haar bezigheden.

5. Ze is irritant
Het kan zijn dat ze heel jaloers is, of juist veel klacht. Soms heeft ze nergens zin in, ze liegt en is vervelend en onvoorspelbaar. Vaak spelen er psychische klachten mee. Het moet niet zo zijn dat ze met al haar gedrag wegkomt, omdat verliefdheid blind maakt. Blijf wakker en op je hoede.

6. Ze zat in de problemen
Het kan zo zijn dat je haar ontmoet hebt toen ze in de problemen zat. Misschien een ander relatieprobleem, een scheiding, een financieel probleem, iets vervelends met haar kinderen of een verslaving. Er bestaan veel oorzaken voor het ontstaan van een ‘foute’ vrouw.

7. Ze heeft geen tot weinig zelfbeheersing
Een foute vrouw handelt niet vanuit een lange termijn visie, alles wat ze ziet wil ze meteen te pakken krijgen. Ook op het seksuele vlak. Voor mannen is dit vaak een valkuil. Hij gaat met haar naar bed, vaak meerdere keren (haar behoeftevoorziening), en de man denkt dat ze toch eigenlijk voor hem kiest.. Dit is helaas niet de juiste conclusie, en hij zal aan het kortste eind trekken. Hoe pijnlijk ook. De seks betekent niet veel voor haar. Ze had gewoon zin. Op de lange termijn is en blijft ze geen relatiemateriaal.

Wat te doen?
Blijf niet te lang plakken aan een ‘foute vrouw’. Is iets wat fout is, is niet goed voor je. Dat geldt voor alles in dit leven. Er bestaan genoeg waardevolle vrouwen op onze planeet, die 1000 keer meer waard zijn dan de vrouw waar jij mogelijk verliefd op bent. Zorg dat je beschikbaar bent voor hen. En vergeet zo snel mogelijk degene, die niet oprecht om jou en jouw leven en de bijbehorende toekomst geeft. Misschien is het makkelijker gezegd, dan gedaan. Maar als je bij haar blijft ‘hangen’, doe jij jouzelf en je hart te kort.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close