singles reizen

singlereizennl

http://www.datingautoriteit.nl/link/singlereizennl/
Naar de website

Informatie Singlereizen.nl

Bij Singlereizen heb je de mogelijkheid op nieuwe ontmoetingen, variatie van belevenissen, en geweldige vakanties meemaken met mensn die net als jij zijn. Vindt jij dit interessant klinken, dan ben je juist gekomen bij singlereizen. Wij hebben diverse groepen op deze website. De groepen varieren van 20+, 30+, 40+, 50+, en voor de zestig plussers. Jouw ideale vakantie zit er dus zeker ook bij. Bij singlereizen promoten wij vakantie waaronder lange reizen alsook weekendjes even weg. Ook geven wij u een lijst aan clubs waar de meesten singles naar toe gaan, en nog veel meer interessante websites leuk voor de singles in Nederland. Wij van Singlereizen wensen u alvast veel plezier met het bezoeken en beleven van deze website.

 

Boeken via Singlereizen.nl

Het is makkelijk en betaalbaar om bij Singlereizen je vakantie te boeken. Je kunt je vakantie vandaag boeken en later pas betalen. Je kunt er ook voor kiezen om het in delen te betalen. Eenmaal wij de volledige betaling hebben mogen ontvangen krijgt u via de e-mail een bevestiging van ons dat uw reservering vast staat. In de gegeven bijlage zult u ondere andere uw boekingsgegevens vinden en nog andere nuttige informatie, ook over de plaats van bestemming. Wees er wel zeker van om altijd uw gegevens na te lezen. U krijgt uw definitieve bevestiging oftewel factuur binnen 1 tot 2 werkdagen opgestuurd. Hier kun je dan terug kijken wanneer aanbetalingen zijn gedaan en wanneer het restant nog betaald moet worden. Een dergelijke aanbetaling dient je na enkele dagen, na het ontvangst van uw factuur, af te ronden. De aanbetaling houdt in circa 15% en een eventuele reis- of annuleringsverzekering, indien u deze erbij heeft geboekt. Mocht het zo zijn dat wij uw betaling niet op tijd hebben mogen ontvangen, dan krijgt u hier ook via de e-mail of telefonisch een notificatie van. Verder hangt het ook af van hoelang van te voren u uw boeking voldoet. Neemt u bijvoorbeeld een boeking waarbij u binnen 6 weken tijd zal vertrekken, dan dienen wij wel de volledige reissom vrijwel direct nadat wij u uw definitieve bevestiging oftewel factuur hebben opgestuurd te ontvangen. Boek daarom dus tijdig om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Het grootste gedeelte van het bedrag betaalt u namelijk 6 weken voor vertrek.

 

Weetjes Singelreizen.nl

Nederland zit eigenlijk wel vol met singles. Je zou er zo 3 miljoen uit kunnen halen. De vraag om als single te reizen neemt dan ook toe. Men wilt steeds meer op ontdekking uit en de wereld verkennen. Er zijn tal van aanbiedingen waar je uit zou kunnen kiezen. Wij van Singlereizen hebben er ervaring mee dat eerder in het verleden er grote verschillen bestonden tussen behoeften van de diverse single reizigers. Zo was er een deel van de reizigers die tijdens hun vakantie een nieuwe vlam tegen kwamen of een gehele nieuwe liefde, terwijl het andere deel van de reizigers helemaal niet op zoek was naar zoiets. Tegenwoordig hebben de reizigers het wat beter op een rijtje. Dit komt vooral ook omdat wij van Singlereizen u kunnen helpen met het maken van uw keus zodat u weet waar u naar op zoek bent. Bekijk al onze link en ontdek de diverse reizen die wij u kunnen aanbieden. Los van het feit dat wij u 100% single vakanties kunnen aanbieden zijn er ook heel wat groepsreizen, waarbij het overgrote gedeelte daarvan alleengaande is. Het zijn meestal een klein 30% aan koppels die meedoen aan groepsreizen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close