Gay Dating

Binkdate

http://www.datingautoriteit.nl/link/binkdate/
Naar de website

Review binkdate

Wanneer je als homo op zoek bent naar een website om in contact te komen met anderen dan ben je op de website van binkdate zeker weten op het juiste adres. De website weet hoe het als homo zijnde best lastig kan zijn om in contact te komen met anderen en soms is het ook moeilijk om aan anderen over je geaardheid te vertellen. Daarom is de website gemaakt die erg laagdrempelig is om zeer makkelijk in contact te komen met anderen. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van deze website. Het aanmelden op de website is dan ook volledig gratis. Wanneer je na een tijdje je gratis flirts hebt gebruikt kun je overschakelen op de betaalde functie van de website waarbij je flirts moet kopen. Hiermee kun je dan onbeperkt berichtjes sturen en onbeperkt berichten kunt ontvangen en sturen. Dit is nodig voor de website om alles te kunnen financieren. Echter is dit eenmalig en hoef je hierbij ook geen abonnements- kosten o.d. te betalen. Je kunt dus altijd zelf kiezen hoeveel euro je wilt uitgeven en je bent dan ook nooit gebonden aan bepaalde maandelijkse kosten o.d.

Het vervolg van het review

Omdat de website vrijblijvend discreet en anoniem is kun je zeker zeggen dat de website betrouwbaar is. Ook is het feit dat er geen negatieve ervaringen op internet over de site te vinden zijn, erg belangrijk voor onze review over de site. De website is daarnaast wel een aanrader voor homo’s omdat er verder niet veel Nederlandstalige websites hiervoor zijn.

Is de website betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen?

Ook werkt de website erg snel en is de website zeer goed toegankelijk op andere devices zoals bijvoorbeeld je iphone, je android smartphone en ook op je tablet. Hierdoor kun je 24/7 contact hebben en onderhouden met andere leden van de site.
Naar de website

0 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close