Gay DatingReviews

Gaybuddy

http://www.datingautoriteit.nl/link/gaybuddy/
Naar de website

Gaybuddy

Gaybuddy is, zoals de naam doet vermoeden, een datingsite die zich exclusief richt tot homoseksuele mannen. Deze niche datingsite laat op het eerste zicht zeker aantrekkelijke profielen zien op de homepage. Inschrijven is gratis, en het is dan ook geen wonder dat vele mannen zich hiertoe laten verleiden. Of ze ook krijgen waar ze naar op zoek zijn, dat is een andere vraag. Iedereen die zich op welke datingsite dan ook inschrijft, is op zoek naar een partner of iemand die ze in het echt kunnen ontmoeten. De ervaringen van vele mannen geven een andere indruk over deze site.

Negatieve ervaringen met Gaybuddy

Jammer genoeg hebben vele mannen die actief op zoek gingen naar een partner met behulp van Gaybuddy ronduit negatieve ervaringen. Wat wij te horen kregen, liegt er niet om. Inschrijven op deze site is dan wel gratis, maar chatten met iemand die je leuk vindt echter niet. Mannen die zich lieten verleiden door de aantrekkelijke profielen, kwamen nadien duidelijk niet aan hun trekken. Niet alleen moesten ze credits kopen om te kunnen chatten, maar dit kost ook nog eens €1 per bericht! Zo wordt een avondje chatten wel erg duur. Eens op het punt aangekomen dat je normaal met iemand zou afspreken, bleek dit niet mogelijk. De heren aan de andere kant van de lijn haakten toen af. Ook mailen blijkt niet mogelijk. We begrijpen dat de zoekende heren niet te spreken waren over hun ervaringen.

Gaybuddy blijkt niet zo betrouwbaar

Als we deze heren mogen geloven, dan is deze site voor gay dating allesbehalve betrouwbaar. Om een en ander te kunnen staven, nemen we er de homepage van deze site even bij. De site garandeert echte contacten, maar geen van de mannen van wie wij de ervaringen aanhoorden, kreeg enige vorm van echt contact. Een creditcard heb je hier inderdaad niet nodig, maar je betaalt je wel blauw aan credits. Vele bezoekers van Gaybuddy zijn het beu en willen daarom actie ondernemen.

Gaybuddy wordt oplichting genoemd

Wie ervaring heeft met de deze datingsite voor mannen, noemt deze site zonder blikken of blozen een vorm van oplichting. Zelf hebben we enige discrepanties kunnen vinden tussen wat de site op haar homepage belooft en waarvan sprake is in de algemene voorwaarden. Gegarandeerd gay seks contact is volgens onze waarden en normen iets anders dan een datingsite aanbieden die gelegenheid geeft tot flirten. We hebben alleen maar begrip voor de mannen die dit oplichting noemen.

Gaybuddy opzeggen

Het is duidelijk dat de meeste mannen van deze site niet krijgen wat ze ervan verwachten. Het is dan logisch dat ze deze datingsite willen opzeggen. In de algemene voorwaarden is de mogelijkheid tot opzeggen ingeschreven. Het Nederlandse herroepingsrecht wordt echter niet gevolgd. Bedragen voor gekochte credits worden niet terugbetaald.

Naar de website
4.5 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close