Regionale DatingReviews

Stedendating

http://www.datingautoriteit.nl/link/stedendating/
Naar de website

Stedendating

Stedendating is een site die zich specifiek richt tot mensen die willen daten met singles die bij hen in de buurt wonen. Je hiervoor inschrijven is heel gemakkelijk. Je kunt dit onmiddellijk doen van zodra je deze website bezoekt. Het online formulier staat klaar. Al wat je hoeft te doen om lid te worden, is de gevraagde gegevens invullen. Je inschrijven is hier gratis en het is ook mogelijk om deze site althans gedeeltelijk, gratis te gebruiken.

Is Stedendating wel betrouwbaar?

Een datingsite waar je je gratis kunt inschrijven, dat hoor je wel meer. Een site ook gratis gebruiken, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Daarom vinden we het belangrijk om na te gaan hoe betrouwbaar deze informatie is. Als we er reviews op nalezen, dan krijgen we de indruk dat deze site niet aanbeveeld wordt door de gebruikers ervan. Er is sprake van fakeprofielen. Sommige gebruikers melden dat ze van 2 verschillende leden hetzelfde standaard antwoord mochten ontvangen.

De ervaringen met Stedendating zijn niet goed

Behalve dat je je gratis in kunt schrijven, valt er volgens de daters die deze site gebruikten, weinig positiefs over Stedendating te vertellen. De site mag dan wel gratis datingstips geven, de service laat te wensen over en de prijs die je moet betalen om de site volledig te kunnen gebruiken, bedraagt net geen € 60. Dit is op jaarbasis € 720 en dat is toch te veel voor een datingsite met nepprofielen erop. Verder vertellen enkele leden dat het lidgeld automatisch van je rekening wordt geschreven zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven. Deze mensen voelen zich opgelicht.

Is Stedendating een vorm van oplichting?

Als we er de Algemene Voorwaarden erop nalezen, dan komt deze site zeer betrouwbaar over. De site vermeldt dat ze het Nederlands recht volgt en dit geeft een goede indruk. De ervaringen die de gebruikers vermelden, spreken dit tegen. Een aantal sites die werken met nepprofielen geven dit zelf aan. Bij Stedendating vinden we daar niets over terug. Het woord oplichting is hier volgens ons wel van toepassing. Mensen zitten immers op een datingsite om andere mensen te ontmoeten en niet om met fakeprofielen te chatten.

Kun je Stedendating opzeggen?

Op basis van de ervaringen van de gebruikers, kunnen we ons voorstellen dat vele mensen zich bekocht voelen door deze site. Wie lid wordt van Stedendating, gaat in principe een contract van onbepaalde duur aan. Wat leden wel kunnen doen, is binnen de 14 dagen gebruikmaken van het Nederlandse herroepingsrecht. De site biedt hier een modelformulier voor aan.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close