Algemene DatingsitesReviews

Qupid

http://www.datingautoriteit.nl/link/qupid/
Naar de website

Qupid

Qupid is een Nederlanse datingsite waar je je gratis kunt inschrijven. Natuurlijk geldt dit voor vele datingsites. Deze site voor online ontmoetingen gaat nog een stap verder. Op de homepage wordt namelijk vermeld dat deze datingsite 100% gratis is. Dit lijkt te mooi om waar te zijn. Omdat we niet kunnen afleiden of het woord gratis enkel voor de inschrijving geldt of ook voor het gebruik van de hele site, gingen we verder op onderzoek uit. Wat kunnen gebruikers van deze site ons vertellen?

Wat zijn de ervaringen met Qupid?

Op het eerste zicht is deze datingsite bedoeld voor algemene dating. Toch is deze website voor online dating ook bedoeld voor iemand die zijn haar liefdesleven wat spannender en ondeugender wil maken. Dit is belangrijk om weten als je je hier wilt aanmelden. Los daarvan blijkt de site niet geheel gratis te zijn. Wie de site wil gebruiken na te zijn aangemeld, dient credits te kopen. De melding 100% gratis, klopt dus niet helemaal. Los daarvan zijn de gebruikers van deze site voor algemene en andere dating wel tevreden over de werking van deze datingsite. Zij vinden Qupid een betrouwbare datingsite.

Qupid is betrouwbaar!

Meer dan eens hebben mensen die op zoek zijn naar een partner slechte ervaringen met datingsites. Vaak gaat het dan over fakeprofielen en/ of het feit dat de site het onmogelijk maakt om in het echt met mensen af te spreken. Dit zijn natuurlijk praktijken die een site heel erg onbetrouwbaar maken. Daarom is het een verademing om te weten dat Qupid zich niet schuldig maakt aan zulke praktijken. Bijkomend is het privacy bij deze site zeer goed beschermd. Dat is geruststellend om weten! Verder kun je er hier zeker van zijn dat je betalingen met de grootste zorg worden behandeld. Betalen doe je hier in een beveiligde omgeving.

Qupid is geen oplichting

Vaak wordt er gezegd dat datingsites een vorm van oplichting zijn. Het beleid van deze site is gewoon transparant en eerlijk. Dat is een echte verademing!

Wat als je Qupid wil opzeggen?

Ook al is een site nog zo goed opgezet, toch kan het zijn dat je je account wil opzeggen. Smaken verschillen en als jij je ergens niet thuisvoelt, dan is het tijd om te vertrekken. Bij deze site is opzeggen heel gemakkelijk. Je kunt je profiel namelijk heel gemakkelijk verwijderen door op de daarvoor voorziene button te klikken. Eenvoudiger kan niet. Je lidmaatschap bij Qupid is dan meteen opgezegd.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close