Algemene DatingsitesReviews

Datebord

http://www.datingautoriteit.nl/link/datebord/
Naar de website

Datebord

Datebord is een originele datingsite. Dit heeft wat weg van een prikbord waar je je gegevens kunt achterlaten. Deze site ziet er aantrekkelijk uit en je kunt meteen wat advertenties bekijken. Zo weet je meteen wat je hier kunt verwachten. Misschien prijkt er op deze homepage wel iemand die je leuk vindt. Mogelijk krijg je zelf ook zin om een advertentie op te stellen. Het ziet er allemaal leuk en aardig uit, maar het wordt natuurlijk nog leuker als je wat meer ervaringen kunt lezen van mensen die deze site echt gebruiken.

Ervaringen van gebruikers met Datebord

Het mooie aan datingbord is dat je de site al kunt bezoeken zonder dat je jezelf hebt geregistreerd. Zo kun je eerst rondkijken voor je zelf een account aanmaakt. Het registreren zelf is gratis, maar gebruikers vinden het wel een groot voordeel dat je deze site zelf kunt bekijken voor je je ergens aan gaat verbinden. Dit aspect wordt erg geapprecieerd. Verder waren de gebruikers van deze site er erg over te spreken dat je hier ook terecht kunt wanneer je op zoek bent naar nieuwe vrienden en niet zozeer een partner zoekt.

Hoe betrouwbaar is Datebord?

Datebord biedt vele mogelijkheden, ook als je geen partner zoekt. Bovendien komt deze site gebruiksvriendelijk en betrouwbaar over. Hier valt op dat het gebruik van de site niet gratis is. Het eerste bericht dat je aan iemand stuurt is dat wel. Nadien moet je betalen met credits. Bij deze contactsite valt op dat de prijs van de credits betaalbaar blijft. Met 9 cent per credit is Datebord vele malen goedkoper dan andere datingsites. Dit geeft in ieder geval een goed gevoel.

Kun je opgelicht worden op Datebord?

Datebord is en blijft een datingsite. Jammer genoeg trekken dit soort contactsites altijd malafide figuren aan. Het is belangrijk om weten wat een site zelf tegen oplichting doet. Daarom gingen we eens kijken bij de algemene voorwaarden. Deze zijn duidelijk opgesteld en geven goed aan wat je rechten en je plichten zijn als gebruiker. Deze informatie komt gewoon eerlijk over.

Kun je Datebord opzeggen?

We kennen het allemaal. We zijn enthousiast en maken ergens een account aan. Vervolgens raken we er niet meer van af. Bij Datebord hoef je daar geen angst voor te hebben. Een gratis account verdwijnt 6 maanden nadat je er laatst van gebruik maakte. Een betaalde account kan met een opzegtermijn van 1 maand worden opgezegd.

Naar de website
4.7 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close