Belgische DatingsitesReviews

Tesamen Be

http://www.datingautoriteit.nl/link/tesamen-be/
Naar de website

Tesamen Be

Tesamen Be is een bijzondere datingsite omdat deze werd opgericht door twee mensen die elkaar hebben leren kennen door middel van een online site. Dit was voor dit koppel de inspiratie om anderen dezelfde kansen te geven om iemand te leren kennen op een kwaliteitsvolle manier. Deze datingsite is vrij kleinschalig en gaat eerder voor kwaliteit dan voor kwantiteit. Wie deze site voor het eerst bezoekt, wordt aangenaam verrast door de aanpak en de huiselijkheid die je hier voelt. Hoe voelen de gebruikers van deze site dat zelf aan. We gingen op onderzoek uit.

Wat vertellen de ervaringen met Tesamen Be?

De mensen die deze site gebruiken houden van de kleinschaligheid van deze site. Deze staat garant voor een persoonlijke aanpak. Zo voel je je niet het zoveelste nummer in de rij. De meeste gebruikers vinden dit het grote pluspunt van deze site. Omdat dit een kleine site is, vind je hier niet zoveel leden als bij een andere site. Dit wil zeggen dat deze site dan wel persoonlijker is, maar dat je tegelijk ook minder kans hebt om iemand geschikt tegen te komen. Het enige waar mensen over klagen, is dat je na de gratis registratie moet betalen. Dit is echter bij iedere datingsite het geval.

Is Tesamen Be een betrouwbare site?

De eigenaars van Tesamen Be zijn persoonlijk zeer betrokken bij hun datingsite. Dit garandeert dat ze hun leden dezelfde service willen bieden als zij zichzelf zouden wensen. De leden die deze site gebruiken, vinden het in ieder geval een zeer betrouwbare datingsite. De site ziet er zeer degelijk uit en je krijgt hier volop informatie. Dit ziet er vele male betrouwbaarder uit dan sites die de grootste willen zijn.

Is er sprake van oplichting bij Tesamen Be?

Hier kunnen we kort en krachtig over zijn. Deze datingsite doet niet aan oplichting. Je moet betalen om de site helemaal te kunnen gebruiken, maar zoals eerder gezegd, dat is bij iedere site voor online dating het geval. Dit wordt ook duidelijk uitgelegd, dus oplichting kun je dit niet noemen. Je weet hier waar je aan toe bent!

Tesamen Be opzeggen?

Sommige mensen voelen zich niet thuis bij deze huiselijke datingsite. Ze schrijven zich liever in bij een grotere site. Dat is hun goed recht. Daarom is het ook goed dat je deze site kunt opzeggen. Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht of je account mits een opzegtermijn opzeggen.

Naar de website
3.5 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close