Algemene Datingsites

tesamen.org

http://www.datingautoriteit.nl/link/tesamen.org/
Naar de website

Tesamen.org

Tesamen.org is een Belgische datingsite die werd opgericht door een echtpaar dat elkaar zelf via een datingsite heeft leren kennen. Tesamen is de datingwebsite die gelinkt is aan een gelijknamige stichting die erkend is als relatiebureau. Wie de site bezoekt, merkt meteen dat deze datingsite met positieve intenties werd opgezet. Deze datingsite wil degelijk werk leveren en biedt ook veel aandacht aan tips. Meteen wordt hier een betrouwbare indruk gecreëerd.

Tesamen.org: zo betrouwbaar als het er uitziet!

Deze datingsite biedt niet alleen de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken, hier worden ook veel tips en informatie rond relaties en dating gegeven. Als we gevraagd zouden worden om deze site te beschrijven, dan komen de woorden zowel warm als degelijk meteen in ons op. Deze site ziet er ietwat anders uit dan andere datingsites. Zo vind je hier veel meer tekst, maar dat is net wat deze datingsite bijzonder maakt. Hier merk je meteen dat hier met heel veel liefde aan gewerkt werd en dat straalt vertrouwen uit.

Wat zijn de ervaringen van de gebruikers van Tesamen.org?

De meeste singles die deze datingsite gebruiken, zijn het er over eens. Dit is een degelijke site met eerlijke intenties en goede bedoelingen. Ook bij deze datingsite is een account aanmaken gratis. Hier moet je lidgeld betalen om alle functionaliteiten van de website te kunnen gebruiken. Sommige gebruikers vinden dit normaal, anderen zijn er minder over te spreken. Het lidgeld kan oplopen tot €30/ maand, maar je krijgt hier heel veel voor terug. De site eigenaren zijn vlot bereikbaar en steeds bereid om de leden te helpen. De leden van deze site, zijn ook echte mensen van vlees en bloed. Er is maar een belangrijk minpunt aan deze site. Er zijn momenteel nog te weinig leden om te spreken van een community waar het gemakkelijk is om een partner te vinden in eigen streek. Bepaalde provincies zijn hier echt ondervertegenwoordigd. Dit is jammer, want dit is een echt degelijke datingsite.

Bij Tesamen.org is er geen sprake van oplichting!

Bij Tesamen.org krijg je waar voor je geld en kun je er zeker van zijn dat de ledenprofielen die hier online staan ook de profielen van echte bereikbare mensen zijn. Hier krijg je dus niet te maken met fakeprofielen en oplichting. Wie hier een profiel aanmaakt, dient er ook wat werk in te steken. Zo worden ook je identiteitskaart of je paspoort gevraagd vooraleer je hier lid kunt worden. Dit eenvoudige feit is blijkbaar voldoende om mensen met minder eerlijke bedoelingen af te schrikken.

Kun je een account bij Tesamen.org opzeggen?

Het is mogelijk om je account bij Tesamen.org op te zeggen. Hoe je dit doet is afhankelijk van welk soort van lidmaatschap je bent aangegaan. Wie voor 3 maanden betaalde, is na afloop van deze periode geen lid meer. Iemand die voor een lidmaatschap van een jaar betaalde, is na afloop van dit jaar geen lid meer. Wie voor een lidmaatschap betaalde dat onbepaald is in de tijd, is geen lid meer na het vinden van een partner. Zo eenvoudig werkt het opzeggen bij deze datingsite. Wie eerder wil opzeggen, kan dat ook doen, maar dan wordt je reeds betaalde lidgeld niet terugbetaald.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close