Algemene Datingsites

vindlove

http://www.datingautoriteit.nl/link/vindlove/
Naar de website

Vindlove

Vindlove is een algemene datingsite die vooral bezocht wordt door mannen. De profielen die je er online kunt bewonderen zijn allemaal zonder uitzondering afkomstig van mooie jongedames die allemaal op zoek zijn naar een man. Wie als man voor het eerst deze datingsite bezoekt, waant zich in de datinghemel. Alle profielen van de jonge vrouwen zien er hier allemaal even lief en aanlokkelijk uit. Dit is in ieder geval mooi om naar te kijken. Maar is deze datingsite ook betrouwbaar. Maakt Vindlove ook waar wat het belooft aan zijn bezoekers?

Is Vindlove een betrouwbare datingsite?

Om dit te weten te komen, gingen we op zoek naar mannen die ervaring hebben met daten op Vindlove. Deze singles zijn het er allemaal over eens dat de profielen er mooi uitzien. Contacten leggen met de mooie dames blijkt een andere zaak te zijn.

Ervaringen met Vindlove

Zoals bij vele andere datingsites kunt u zich hier gratis aanmelden voor een account. Met deze gratis account kunt u meteen berichten ontvangen van mooie jonge vrouwen. Met je gratis login kun je deze berichten echter niet beantwoorden. Daar moet je credits voor kopen. Berichten beantwoorden of chatten kan bijgevolg een dure aangelegenheid worden. Daarom is het ook belangrijk om je date in levende lijve te kunnen ontmoeten. Hier wringt echter het schoentje. Op dat moment haken vele van de aantrekkelijke dames af. Mannen voelen zich dan vaak opgelicht.

Is Vindlove oplichting?

Om nu te zeggen dat Vindlove oplichting is, dat is een andere zaak. Een dame kan deze dagen namelijk niet voorzichtig genoeg zijn. Daarom kunnen we begrip opbrengen voor jonge vrouwen die niet meteen hun adres willen prijsgeven aan mannen die ze enkel online kennen. Als dit gedrag van blijvende aard is, dan kunnen we begrijpen dat mannen zich opgelicht voelen. Het kan natuurlijk zijn dat de dames alleen erg op hun privacy zijn gesteld. Soms gaat het echter te ver. Alleen kijken, en niet mogen aankomen, dat werkt namelijk frustrerend. Dan kan het voorkomen dat de heren hun Vindlove account willen opzeggen.

Kunt u een Vindlove account opzeggen?

Wie zich ergert aan deze datingsite, kan deze gelukkig wel verwijderen of opzeggen. Dit doet u door in te loggen op in uw account en aan te geven dat u uw account wilt verwijderen. Op deze manier bent u niet langer lid van deze datingsite. Het enige nadeel is uiteraard dat u niet langer naar de mooie plaatjes kunt kijken!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close