Algemene Datingsites

simpeldate

http://www.datingautoriteit.nl/link/simpeldate/
Naar de website

Simpeldate

Soms kan daten heel eenvoudig zijn. Simpeldate is een datingsite die dit ook online wil waarmaken. Voor de meeste mensen werkt algemene dating nog altijd het best. Daarom kunnen we ons voorstellen dat vele singles zich aangetrokken voelen tot deze site. We gaan nu na of dit gevoel terecht is of niet?

Is Simpeldate betrouwbaar?

Net zoals iedere andere datingsite beschikt Simpeldate over algemene gebruikersvoorwaarden, privacyvoorwaarden en de mogelijkheid om contact op te nemen met de site. Op het eerste zicht lijkt deze site dus helemaal in orde te zijn. Wie de voorwaarden ook effectief leest, komt echter al gauw tot een andere conclusie! Laten we er even een paar gebruikerservaringen op nalezen!

Ervaringen met Simpeldate:

Enkele gebruikers van Simpeldate lazen de voorwaarden van deze datingsite. Daaruit blijkt dat deze site allesbehalve eenvoudig is. Met andere woorden: niets is dus simpel hier. Mensen die zich aanmelden omdat het gratis is, komen van een koude kermis thuis. Behalve het aanmelden is deze datingsite niet zo gratis als eerst gedacht. Een bericht versturen kost 2 euro en dat is voor een site die als doel heeft contacten te leggen toch wel erg duur. Verder staat in de voorwaarden te lezen dat deze website entertainment als doel heeft. De profielen die je hier vindt, dienen dus enkel tot vermaak en dat is voor mensen die echt een partner zoeken, uiteraard een tegenvaller!

Is Simpeldate oplichting?

Als je deze vraag stelt aan mensen die oprecht op zoek zijn naar een partner, dan is het duidelijk dat deze mensen zich bedrogen voelen. Voor hen is dit oplichting. De profielen zijn nep en contacten opbouwen met anderen op de site is heel erg duur. Dit is zeker het geval als het berichten sturen op niets uitdraait. Verder is het op de site ook verboden om echte contactinformatie uit te wisselen. Hoe kun je dan met iemand in contact komen? Gevoelsmatig is dit oplichting. De manier van werken staat wel zo duidelijk in de voorwaarden. De gebruikers worden gewaarschuwd, dus puur op feiten weten mensen wat ze kunnen verwachten. Dit is voor vele mensen net op het randje!

Simpeldate opzeggen

Nu we de ervaringen overlezen, kunnen we ons goed voorstellen dat vele mensen deze datingsite willen opzeggen. Dit is bij Simpeldate zeker mogelijk en wordt ook aangegeven in de voorwaarden. Voor leden die zich niet goed voelen bij deze site zal dit zeker een opluchting zijn. Zij moeten er wel rekening mee houden dat ze reeds betaalde credits kwijtraken.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close