Algemene DatingsitesReviews

Love

http://www.datingautoriteit.nl/link/love/
Naar de website

Love

Love.nl is een relatief nieuwe datingsite die erg mooi en modern oogt. Dit is een site voor algemene dating die duidelijk mee is met de tijd waarin we nu leven. Net zoals op andere sites kun je hier heel snel gratis lid worden en aan de slag gaan met je profiel. Zo kun je vlot iemand leren kennen. Dit doe je op Love op verschillende manieren. Op deze datingsite kun je niet alleen chatten, maar ook gebruik maken van een matching systeem, nieuwe vrienden maken of gaan voor liefde op het eerste gezicht op basis van een foto. De bedoeling is hier duidelijk dat je echt mensen leert kennen met wie je veel gemeen hebt. Niet alleen het aanmelden is gratis, maar je kunt ook gratis lid blijven.

Wie heeft ervaringen met de nieuwe site Love

Als een site nagelnieuw is, dan is het logisch dat er nog niet zoveel gebruikerservaringen kunnen worden gevonden. Toch vonden we al wel reviews van deze site. In tegenstelling tot wat we mochten lezen over andere sites, zijn de meningen over deze datingsite onverdeeld positief. Deze site staat werkelijk open voor iedereen. Of je nu hetero bent of je beter thuisvoelt in de LGBT gemeenschap maakt hier niet veel uit. Iedereen is hier welkom en zowel vriendschappen opbouwen of een relatie aangaan behoren hier tot de mogelijkheden. De algemene voorwaarden van deze site zijn duidelijk. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoe betrouwbaar is Love?

Momenteel beschikt Love nog niet over een keurmerk, maar als er een datingsite een keurmerk zou verdienen, dan is het deze algemene datingsite wel. Deze site is gewoon rechttoe rechtaan. Dit is een gewoon eerlijke site. Eerlijk gezegd, is dat wel een verademing! Hier vind je geen kleine lettertjes of verborgen informatie vol tegenstellingen. Hier kun je van op aan!

Love is geen oplichting

Mocht het nog niet duidelijk zijn. Dit is een site die eerlijk overkomt en het ook is. Hier is alles duidelijk en zoals je het verwacht. Dit is een datingsite die echt haar taak ter harte neemt en zich verantwoordelijk voor het gedrag en het welzijn van haar gebruikers. Alles wordt transparant en duidelijk uitgelegd.

En als je Love wilt opzeggen?

Mocht je na alle lof die we hier gaven deze site willen opzeggen, dan kan dit ook. De opzegtermijn bedraagt hier trouwens maar 1 dag. Opzeggen kan ook na de stilzwijgende verlenging van het contract. Deze datingsite verwittigt je trouwens ook op voorhand wanneer deze verlenging eraan zit te komen, dus je heb hier alle tijd om op te zeggen zonder in de problemen te komen.

Naar de website
3.8 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Close