Algemene DatingsitesReviews

Be2

http://www.datingautoriteit.nl/link/be2/
Naar de website

Be2

Be2 is een grote datingsite die zich richt op Nederland. Dit is een algemene datingsite waar iedereen terecht kan om een nieuwe partner te vinden. De site ziet er eigentijds en modern uit. Dit werkt alvast zeer uitnodigend. Verder wordt er op de homepage vermeld dat deze site in 2017 een award heeft gekregen voor de veiligste datingsite. Dit klinkt alvast goed, maar denken de leden er ook zo over?

Wat vertellen de ervaringen van de leden over Be2

Be2 is een grote speler op het gebied van datingsites. Je vindt dan ook veel mensen die hun ervaringen neerschrijven over deze site. Er wordt wel eens gezegd dat hoge bomen veel wind vangen. Dit geldt ook voor deze datingsite. Heel veel mensen delen hun negatieve ervaringen met deze datingsite. Veel klachten hebben te maken met betalingen en het niet tijdig opzeggen van de site. Dit is erg vervelend voor de betrokkenen. We zullen wat verder ingaan op de betrouwbaarheid van deze site en het opzeggen ervan.

Er zijn veel mensen die Be2 onbetrouwbaar vinden

Dit is de reden waarom wij de algemene voorwaarden van de site even hebben doorgenomen. Vele ex-leden vermeldden problemen met het opzeggen van de site en incassobureaus. De algemene voorwaarden van deze site zijn nochtans heel erg duidelijk. Wie gratis lid is, kan zonder problemen de site verlaten. Wie betaald heeft voor het lidmaatschap kan gebruik maken van een heleboel diensten die je echt kunnen helpen om een goede partner te vinden. We denken hierbij aan een persoonlijkheidstest. Toch zijn er mensen die volhouden dat je hier enkel nepprofielen vindt, terwijl deze site zeer betrouwbaar en degelijk overkomt.

Is Be2 oplichterij?

Als je de ervaringen van een aantal ex-leden leest, dan is dit een site die mensen die op zoek zijn naar een partner oplicht. Wij krijgen echter een andere indruk. Mogelijk gaat het over mensen die hebben nagelaten om de algemene voorwaarden te lezen. Op die manier kunnen misverstanden ontstaan en dit kan leiden tot administratieve problemen. Daarom zouden we potentiële leden van gelijk welke datingsite willen aanraden deze voorwaarden altijd te lezen.

Kun je Be2 opzeggen?

In tegenstelling tot wat vele mensen willen laten geloven, is het wel degelijk mogelijk om Be2 op te zeggen. Los van het herroepingsrecht kun je een lopend contract 14 dagen vooraleer de termijn verloopt opzeggen. Hoe je dit doet, lees je in de algemene voorwaarden. Zo kun je jezelf heel wat ellende besparen.

Naar de website

 

 

 

 

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close