Algemene DatingsitesSexdating

singles-startpagina

http://www.datingautoriteit.nl/link/singles-startpagina/
Naar de website

 

Singles-Startpagina

Singles.Startpagina is in tegenstelling van wat je eerst zou kunnen vermoeden, geen datingsite voor alleenstaanden die op zoek gaan naar een partner. Het is wel een startpagina in de ouderwetse zin van het woord. Meer dan 15 jaar geleden bestond Google nog niet en toen was het soms een beetje moeilijk om de juiste info te vinden op het internet. Toegegeven: MSN bestond als zoekmachine al wel, maar gaf niet zoveel informatie als je nu op het internet kunt vinden. Om deze lacune op te vullen werden in zowel Nederland als België startpagina’s uit de grond gestampt. Singles.Startpagina is een goed voorbeeld van een startpagina die de tand des tijds goed doorstaan heeft. Deze pagina is een modern ogende portaalsite waar je veel informatie kunt vinden wanneer je op zoek bent naar een partner. Is Singles.Startpagina ook betrouwbaar?

Hoe betrouwbaar is Singles-Startpagina?

Wie op zoek is naar een datingsite, kan hier nuttige informatie vinden. Op de homepage vind je hier verschillende voorproefjes van datingsites of andere instanties die je kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe vriend of vriendin. Omdat dit een startpagina is, staat het iedere eigenaar van gelijk welke datingsite vrij om zijn of haar eigen site toe te voegen. Is dit betrouwbaar? Dit hangt een beetje af van de eigenaar van de startpagina in kwestie. Wij hebben de indruk dat je hier alleen maar bekende sites vindt die hun deugdelijkheid al hebben bewezen.

Ervaringen met Singles-Startpagina

Singels.Startpagina werkt zoals iedere andere startpagina. Wie bekend is met het concept van een startpagina zal hier urenlang op kunnen doorbrengen. Hier vind je veel meer dan je op een datingsite kunt vinden. Alleenstaanden of singles vinden hier ook tips voor activiteiten en links naar datingbureaus. Hier vind je heel brede informatie en dat is alleen maar positief.

Startpagina is geen oplichting

Wie niet van in het begin op het internet zat, is mogelijk niet bekend met het concept startpagina. Nogmaals, dit is geen datingsite en ook geen zoekmachine. Singels.Startpagina profileert zich dan ook niet als dusdanig. Je hoeft hier niets te betalen. Alles is gratis!

Singels.Startpagina opzeggen?

Singels.Startpagina is een puur informatieve site. Iedereen kan deze site raadplegen en als gewone gebruiker hoef je hier ook geen account aan te maken. Wie zelf eigenaar is van een datingsite en zijn/ haar eigen datingsite of datingbureau kan de websitegegevens hiervan aan deze overzichtsite toevoegen. Om dit te kunnen doen, heb je een account nodig. Dit geldt niet voor gewone gebruikers van deze website.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close