Algemene DatingsitesSexdating

singles-tamtam

http://www.datingautoriteit.nl/link/singles-tamtam/
Naar de website

 

Singles-TamTam

Singles-TamTam is een overzichtelijke informatieve website die zich helemaal concentreert op nuttige informatie voor singles. Hier vind je als alleenstaande alles wat je maar zou kunnen helpen om een relatie te krijgen. De site noemt zich de overzichtelijkste Singles Agenda van Nederland, en volgens ons is dat niet eens overdreven. Hier vind je echt heel veel. Voorbeelden hiervan zijn een uitgaansagenda, een speeddate agenda, een activiteiten agenda, reizen voor singles en een overzicht van datingsites. Wie dit nog niet voldoende vindt kan verder ook tips voor singles raadplegen of een cursus volgen.

Onze ervaringen met Singles-TamTam

Zoals gezegd vinden wij deze site zeer overzichtelijk en divers. Deze site geeft vrijblijvende informatie voor verschillende categorieën van alleenstaanden. Ook ouders met jonge kinderen zijn hier welkom of kunnen hier op zoek gaan naar tips of activiteiten. Wie niet van datingsites houdt, maar toch het internet wil gebruiken om een nieuwe partner te vinden, zal dit een zeer interessante site vinden.

Hoe betrouwbaar is Singles-TamTam?

We bleven wat langer hangen op Singles-TamTam en probeerden de verschillende onderdelen uit. Hoewel de deze informatieve site de indruk geeft goed te worden onderhouden, vinden we in diverse onderdelen slechtwerkende links. Zo werkt de uitgaansagenda niet en leiden de sites voor speeddates naar gewone datingsites. Sites die activiteiten voor singles aanbieden zijn er genoeg. Meestal werken de links hier wel, maar ook hier zijn er tal van verenigingen die er mee ophouden of niet meer bestaan. Hier wordt duidelijk dat de info op Singles-TamTam niet zo betrouwbaar is als eerst gedacht.

Is Singles-TamTam oplichting?

We kunnen ons voorstellen dat verschillende mensen het gevoel krijgen te worden opgelicht wanneer ze deze informatieve portaalsite bezoeken. Wellicht gaat het over een initiatief dat met de beste bedoelingen werd opgericht. Het is wel jammer dat deze site onvoldoende wordt bijgehouden. Wie een portaalsite aanbiedt, heeft volgens ons de plicht om regelmatig te checken of de gegeven informatie nog wel klopt. Nu komen vele bezoekers van een kale kermis thuis en dat is jammer. Singles hebben vaak nood aan informatie en willen meer dan datingsites alleen. De site biedt wel de mogelijkheid om per mail contact op te nemen met de site om suggesties met verbeteringen op te sturen. Naar onze mening zou dit beter door de site zelf kunnen gebeuren.

Singles-TamTam opzeggen?

Dit is een site die enkel informatie geeft. Je hoeft hier geen account aan te maken of je lidmaatschap op te zeggen wanneer iets niet bevalt. Tegelijk krijg je de mogelijkheid om de site te mailen om je mening te geven of om verbeteringen voor te stellen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close