doelgroepen dating

suikermaatje

http://www.datingautoriteit.nl/link/suikermaatje/
Naar de website

 

Het is een vorm van dating die ook in Nederland steeds populairder wordt: Sugardating. Bij sugardating (in het Nederlands suikerdating) is een wat oudere welvarende man of vrouw op zoek naar een knappe, slimme, jonge vrouw of man. Deze jonge vrouw of man is op zoek naar een partner die hem of haar kan verwennen door middel van gezellige luxe etentjes, cadeaus en natuurlijk emotioneel en fysiek contact.

Suikermaatje.nl is in het leven geroepen om deze mensen een veilig en betrouwbaar platform te bieden, waar ze met elkaar in contact kunnen komen.

 

Is Suikermaatje.nl betrouwbaar?

Suikermaatje.nl is in zekere zin zeer betrouwbaar. Als je de algemene voorwaarden doorleest dan zal je zien dat Suikermaatje.nl er alles aan doet om jou en jouw gegevens met respect te behandelen. Zo zullen zij jouw gegevens niet doorverkopen, en garanderen ze je dat je geen fictieve accounts langs ziet komen. Suikermaatjes.nl is er puur op gericht om Sugar daddy’s en Sugar mama’s te koppelen aan jonge, slimme en knappe mensen.

 

Is Suikermaatje.nl gratis?

Suikermaatje.nl is niet gratis. Om de kwaliteit te kunnen garanderen en er zeker van te zijn dat er toegewijde leden actief zijn, is het nodig om een lidmaatschap te gebruiken. De kosten voor dit lidmaatschap ligt lager dan voor een gemiddelde andere datingsite. Het is echter mogelijk om de site eerst gratis uit te proberen, je hebt dan echter minder mogelijkheden dan een betaald lidmaatschap.

 

Hoe moet je Suikermaatje.nl opzeggen?

Mocht je jouw account op Suikermaatje.nl willen opzeggen, dan kan dit gelukkig gemakkelijk. In tegenstelling tot grote onpersoonlijke sites die je niet verder helpen, werkt Suikermaatje.nl persoonlijker. Je kan simpelweg een mail sturen naar het contactadres met de vermelding ‘ADMINISTRATIE’. Vervolgens geef je aan dat je graag jouw account op zal willen zeggen. Dit is het enige dat jij hoeft te doen om jouw account op te zeggen.

Suikermaatje.nl behoudt het recht om jouw account, of het account van iemand anders op te zeggen. Dit mag volgens de algemene voorwaarden alleen wanneer een account de regels overtreedt. Denk hierbij aan valse informatie of een account dat bedoeld is om andere services te verkopen. Suikermaatje.nl is alleen voor suikerdating.

 

Naar de website
2.5 Gebruikers (6 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close