doelgroepen dating

Farmdate

https://www.datingautoriteit.nl/link/farmdate/
Naar de website

Boer zoekt boer?

Geen interesse in een publieke media zoektocht naar de ideale partner? Boer zoekt vrouw meets de internet dating scene bij farm date, dé online datingsite voor mensen die genieten van het plattelandsleven.

Farm date informatie

Farm date is een datingsite voor mensen die werken in de agrarische sector of interesse hebben in mensen die op het land werken. Alhoewel het concept wat lijkt op de televisieserie Boer zoekt Vrouw, dient deze datingsite al wat langer de boeren van Nederland. Al in 2001 bedacht Pieter Bosch dat internet een geschikt platform was om argrariërs bij elkaar te brengen. Het was een plek om interessante weetjes en informatie over het boerenleven uit te wisselen. De website werd echter meer gebruikt om met elkaar in contact te komen. Door de jaren heen is dit platform om ideëen uit te wisselen omgetoverd in een website om gelijkgestemden bij elkaar te brengen. Dit resulteerde in vriendschappen, huwelijken en zelfs baby’s! De website lijkt nu wat meer op een moderne datingsite, maar met een basis van hechte mensen die elkaar kennen en ondersteunen

Hoe werkt farm date?

Als je interesse hebt om je in te schrijven, kan je bij farmdate gratis een profiel aanmaken. Je bent dan Aspirant Farm Dater en kunt farmdate gratis uitproberen. Om gebruik te maken van alle functies kun je kiezen voor een full membership. Wil je weten wat dit inhoudt? Probeer eens met een kortingscode farmdate uit en maak gebruik van de farmdate gratis full membership. Door middel van deze farmdate actie kun je chatten, mails beantwoorden of posten op het prikbord. Zodra je je hebt ingeschreven kun je meteen op zoek naar leuke contacten.

Kosten farm date

Naast het feit dat je met een kortingscode farmdate gratis kunt uitproberen, is er ook de mogelijkheid om meteen een full membership aan te schaffen. Gelukkig zijn de farmdate kosten niet al te hoog. Je kunt al voor slechts 2,92 euro per maand een jaarabonnement kopen! Wil je liever een kortere periode de datingsite uitproberen, dan kun je kiezen voor het halfjaarlijkse abonnement van 3,83 euro per maand of drie maanden voor 6 euro per maand. Bij een langer pakket blijven je farmdate kosten dus erg laag. Mocht er momenteel een farmdate actie zijn dan kun je wellicht gebruik maken van een farmdate gratis full membership, om het een maand uit te proberen.

Farm date activiteiten

Naast de mogelijkheid om te daten, heeft de website ook een sterkte en hechte community. Deze gemeenschap komt graag bij elkaar voor uitstapjes en farmdate events. Onder het tabblad Farm Date Fun, vind je allerlei leuke activiteiten georganiseerd door Farm Daters, zoals hondjeswandelingen, klompenrock of een picknick. Ook is het mogelijk om succesverhalen te delen met mede-argariërs als het je een ideale partner, vriend of vriendin gevonden hebt of de succesverhalen van anderen te lezen.

Gratis mogelijkheden farm date

Als je er voor kiezen om Aspirant Farm Dater te worden, kun je op farmdate.nl gratis mails van andere gebruikers lezen. Je kunt klikken op inloggen farmdate en de website verkennen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken, het forum te lezen of te posten op het liefdesverdriet-prikbord als je het er even allemaal uit wilt gooien. Wat uniek is aan farm date zijn de klompjes (wat passend hè?). Hiermee kun je een ander wat klompjes sturen, als je interesse hebt in contact.

Klantenservice van farm date

Als je vragen heeft staat Loes van farmdate.nl gratis voor je klaar. Je kan met haar chatten via de chat-applicatie op de website. Mocht je liever telefonisch contact willen, dan kun je met de medewerkers van farmdate contact opnemen van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5.

Mobiele app van Farm Date

Momenteel heeft Farmdate nog geen losstaande mobiele farmdate app. De browser-versie van de website is gelukkig wel redelijk goed te gebruiken vanaf je mobiele telefoon. Wellicht zien we in de toekomst een farmdate app verschijnen.

Veilig daten met farm date

Ook op farm date tref je zogenaamde fakers, players en scammers. Mensen die foto’s, namen en andere gegevens gebruiken van andere personen om je te misleiden. In de sectie “Veelgestelde Vragen” op de website vind je meer informatie over het herkennen van deze profielen en hoe je hiermee om kunt gaan. Als je niet zeker bent of je de persoon waarmee je chat daadwerkelijk is wie hij/zij beweert te zijn, neem dan met de klantenservice van farmdate contact op.

Farm date.nl Singlesfeesten

Voor een farmdate feest hoef je niet ver te zoeken. Onder het tabblad “Farm Date Fun” worden regelmatig nieuwe feesten en farmdate events geplaatst door bezoekers van de website. Van schuurfeesten tot Western Experience, vanalles komt voorbij. En een écht farmdate feest is natuurlijk de Zwarte Cross.

Farm date video

Op de Farm Tube delen farmdaters lief en leed door video’s te posten. Hier vind je onder andere tips met betrekking tot het boerenleven of andere interessante video’s van de fulltime Farm Daters. Je kunt hier ook jouw Youtube links invoeren om te delen.

Opzeggen farm date

Wil je even geen gebruik meer maken van farmdate? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk je farmdate opzeggen. Het abonnement wordt namelijk niet automatisch verlengd en zo bepaal je zelf hoe lang je lid blijft. Wil je farmdate opzeggen voordat je abonnement verlopen is? Dan kun je je farmdate verwijderen en betaal je gewoon de abonnementskosten die vooraf zijn vastgelegd. Al je gegevens en mails worden uit de database verwijderd en je naam op het forum veranderd in ‘oud farm dater’. Farmdate verwijderen zorgt er wel voor dat je geen gebruik meer kan maken van je abonnement. Je kan hierna niet meer drukken op inloggen farmdate en zult je dus opnieuw moeten aanmelden.

Farm date Reviews

Farmdate ervaringen zijn over het algemeen positief. Onder het tabblad ‘Succes Verhalen’ kun je lezen over de relaties die zijn begonnen op farmdate.

Schrijf ook een review over Farm Date

Wil je ook je ervaring delen over deze datingsite? Schrijf dan hieronder een review om jouw farmdate ervaringen te delen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close