doelgroepen dating

tattoo-datingsite

http://www.datingautoriteit.nl/link/tattoo-datingsite/
Naar de website

 

Er zijn online heel veel verschillende vormen van online dating beschikbaar. Ieder heeft zijn eigen manier van omgang, of zijn eigen niche. Door al deze keuze is het lastig voor mensen die interesse hebben in online daten om een geschikte site te vinden.

Dit is al helemaal het geval voor mensen met (veel) tattoo’s. Niet alleen ondervinden zij doorgaans vaker kritiek of worden ze veroordeeld voor het hebben van tattoo’s, waardoor het lastig wordt voor ze om een geschikte partner te vinden.

Ook zijn ze vaak op zoek naar mensen die dezelfde levensstijl en keuzes hebben gemaakt als zij. Tattoodating biedt deze mensen een platform van gelijkgezinden zodat ze een grotere kans hebben om een geschikte partner, date of afspraak te vinden.

 

Is Tattoodating betrouwbaar?

Het concept van Tattoodating is mooi. Het biedt mensen met een specifieke smaak een goed platform om elkaar te leren kennen. De werkelijke uitwerking hiervan is echter minder geslaagd.

Het is zeker mogelijk voor jou om een afspraak of relatie te vinden op Tattoodating, zowel vrouwen als mannen van elke seksualiteit kunnen deelnemen op deze website. Het probleem ligt hem echter in hetgeen dat ook in de algemene voorwaarden wordt aangegeven.

Zo behoudt Tattoodating het recht om jou aan de praat te houden met fictieve accounts, zodat de website altijd contacten heeft.

Dit is natuurlijk totaal niet waar een datingsite voor staat.

 

Is Tattoodating gratis?

Alhoewel Tattoodating zichzelf market als een gratis datingsite, is dit slecht deels waar. Het klopt inderdaad dat je jezelf gratis aan kan melden op Tattoodating. Vervolgens kan je rondkijken op de website.

Om te kunnen chatten moet je tokens gebruiken, deze tokens heten op deze site ‘flirts’. Elke keer als je iemand een berichtje stuurt verbruik je zo’n flirt. Elk nieuw account krijgt 5 gratis flirts, vervolgens moeten deze bijgekocht worden.

Het resultaat is dus dat alhoewel Tattoodating gratis is, het er op neer komt dat je relatief veel geld kwijt bent om dit soort contacten te onderhouden. Daarbij komend dat veel van dit soort accounts fictief zijn en worden bestuurd door computers of betaalde mensen. Het is dan ook slim om de voorwaarden van deze site goed door te nemen, op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close