doelgroepen dating

vriendenvoorhetleven

http://www.datingautoriteit.nl/link/vriendenvoorhetleven/
Naar de website

 

 

Vriendenvoorhetleven.nl is al bijna 5 jaar actief als contact platform voor mensen met een verstandelijke beperking. Mensen met een verstandelijke beperking komen binnen hun eigen omgeving vaak dezelfde mensen tegen. Vriendenvoorhetleven.nl biedt deze mensen de kans om in contact te komen met mensen door heel Nederland. Dit contact hoeft niet perse te leiden tot een relatie, veel mensen die actief zijn op deze site zijn juist op zoek naar vrienden of vriendinnen die hen beter snappen en waarmee ze hobbies kunnen delen.

 

Wie kan er lid worden bij Vriendenvoorhetleven.nl

Niet iedereen kan zomaar lid worden van Vriendenvoorhetleven.nl. Om lid te kunnen worden moet je eerst aan kunnen tonen dat je een verstandelijke beperking hebt. Hierdoor kan er worden gegarandeerd dat je altijd contact op de site hebt met gelijkgestemden en niet met mensen die misbruik willen maken.

Je kan je dan ook alleen inschrijven op Vriendenvoorhetleven.nl door de aanmelding samen met je begeleider te doen. Vervolgens kan de site controleren of de gegevens kloppen. Wil je jezelf liever inschrijven met je ouders, dan kan dit ook. Wel wordt er dan gevraagd om aanvullende informatie.

 

Is Vriendenvoorhetleven.nl betrouwbaar?

Vriendenvoorhetleven.nl is een initiatief dat opgezet is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierdoor is het niet zomaar een onbetrouwbare site. Zodra je de algemene voorwaarden doorleest zal je zien dat de website legitiem is, en geen gebruik maakt van bijvoorbeeld nep accounts. Door grondige begeleiding wordt er altijd voor gezorgd dat de mensen die op de site staan, daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

Let wel op dat je doorhebt wat een ander zoekt. Op die manier weten beide partijen direct of ze op zoek zijn naar een relatie of alleen vriendschap. Duidelijke communicatie van beide kanten is hierbij belangrijk. Mocht er dingen gezegd worden of geplaatst worden die niet mogen, dan zullen de gezaghebbende dit beoordelen en/of verwijderen.

 

Vriendenvoorhetleven.nl opzeggen

Mocht je een account op willen zeggen, dan kan dit gemakkelijk. Veel mensen zeggen hun account op omdat ze bijvoorbeeld de gezochte vrienden of partner gevonden hebben. Je krijgt dan per email direct een bevestiging. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden toch weer een account aan willen maken, dan kan Vriendenvoorhetleven.nl jouw account weer activeren. Na 6 maanden zonder heractivering wordt het account permanent verwijderd.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close