doelgroepen dating

yoopla-130

http://www.datingautoriteit.nl/link/yoopla-130/
Naar de website

 

 

Yoopla130.nl is een online dating en relatie platform, speciaal voor mensen met een hoog IQ. Om deel te mogen zijn van dit platform heb je een minimaal IQ van 130 nodig. Om dit te bewijzen kan je bijvoorbeeld de Mensa IQ test doen. Mocht je niet toegelaten worden tot Yoopla130.nl of ben je op zoek naar contact met mensen met een gemiddeld IQ, dan kan je ook kijken op Yoopla.nl. Deze site is speciaal gericht op mensen met een HBO educatie of hoger.

Yoopla130.nl is geen platform dat erotisch contact op de eerste plaats zet. Op Yoopla130.nl vind je vooral mensen die op zoek zijn naar leuke contacten, relaties of vakantiemaatjes.

 

Is Yoopla130.nl betrouwbaar?

Yoopla130.nl staat over het algemeen bekend als een betrouwbare site. Dit komt deels doordat de site gefocused is op normaal contact in plaats van erotisch contact. Je vindt hier dus geen nep accounts of robots die spannende en neppe berichten sturen.

Ook is een groot voordeel van Yoopla130.nl dat het in de gaten wordt  gehouden door prominente leden. Hierdoor worden nep accounts en ongepaste berichten direct verwijderd en blijft de kwaliteit gegarandeerd.

 

Is Yoopla130.nl gratis?

Yoopla130.nl is in essentie een gratis site. Dit betekent dat je gratis een account kan aanmaken en deelnemen aan de site. Wat echter speciaal is aan deze site, is dat je geen credits hoeft te kopen om te chatten. Je kan per dag 3 berichten verzenden en hebt ongelimiteerd toegang tot de website.

Er is de mogelijkheid om een premium account te kopen. Hier krijg je meer bevoegdheden mee en kan je tien keer zoveel berichten versturen.

 

Yoopla130.nl ervaringen

Yoopla130.nl bestaat nu al een aantal jaren, toch zijn de ervaringen grotendeels positief. Gebruikers prijzen de eerlijkheid van het systeem en het feit dat het geen geldklopperij is.

Eén van de klachten die wel vaak opduikt heeft te maken met het proces omtrent het goedkeuren van een account.

Dit proces houdt in dat een aantal huidige leden een aspirant account beoordeeld. Hierdoor wordt vastgesteld dat het niet gaat om een account uit bijvoorbeeld Nigeria of het Oostblok, waar veel geldkloppers actief zijn. Alhoewel dit proces eerlijk verloopt, kan het soms even duren voordat dit compleet is.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close