Algemene Datingsites

instadateapp

http://www.datingautoriteit.nl/link/instadateapp/
Naar de website

Informatie Instadate-app.nl

Instadate-app is een dating website bedoeld voor alle generaties. Het moet natuurlijk wel legaan blijven, dus als je jonger bent dan 18 jaar krijg je geen verdere toegang tot deze website. Op de dating website kun je heel makkelijk aanmelden om een profiel aan te maken. Je krijgt van ons een formulier opgestuurd per email. Hierin zul je je gebruikersnaam en je wachtwoord zien staan. Met deze gegevens kun je aanmelden op de website en kun je uiteindelijk je gratis deelname bevestigen. Dus ja, het aanmelden is geheel gratis. Na deze stappen gedaan te hebben ben je al bij ons een gratis lid.

 

Bevestiging deelname Instadate-app

Wij sturen hoe da nook een em-mail naar je toe wanneer je jezelf bij ons hebt aangemeld. Wij sturen de bevestigings e-mail naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij de aanmelding. Soms kan het gebeuren dat het even duurt voordat je deze mail opgestuurd krijgt. Controleer daarom wel regelmatig je mailnbox om er zeker van te zijn als je nieuwe berichten hebt ontvangen of niet. Het komt ook weleens voor dat de mails in de ‘spam’ terecht komen of in je ‘ongewenste e-mail’. Is dit gebeurd? Voorkom het dan in de toekomst door onze email adres aan je contact personen lijst toe te voegen. Verder willen wij van Instadate-app u ook vragen het opgegeven e-mail adres goed te controleren. Wees er zeker van dat u geen spaties gebruikt en dat u de juiste e-mail adres opgeeft. Is het voorgekomen dat u per ongeluk een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld, kunt u dit altijd wijzigen.  Ook zijn wij enkele keren van onze betrouwbare leden te weten gekomen dat onze e-mail wordt geblokeerd door Hotmail, MSN, Live, Gmail en andere mail adres websites. Merk je dat dit gebeurd, maak dan een ander e-mail adres aan. Dit is geen verlies. Dit is dat jouw special e-mail adres die je gebruikt om je aan te melden bij Instadate-app. Los van een onjuiste e-mail adres kan het ook voorkomen dat je wachtwoord misschien niet de juiste is wanneer je je probeert aan te melden. Het kan wel eens zo zijn dat je typfouten maakt. De beste manier om dit op te lossen is om het wachtwoord te kopieren en de plakken bij het inlogvenster. Bij de bevestigingsemail staat je gebruikersnaam en je wachtwoord. Kopieer het van deze e-mail en plak het bij de inlogvenster. Dit kan zeker niet misgaan. Daarna klikt u op inloggen en direct zult u zien dat u al binnen bent bij Instadate-app.

 

Profielen Instadate-app

Wanneer je hebt bevestigd via de gegeven link in je bevestigingsemail kun je een eigen persoonlijke profiel aanmaken. Hier kun je wat informatie over jezelf schrijven en je kunt foto’s plaatsen. Een tip van Instadate-app is om altijd een foto te plaatsen. Bij online daten kijkt men allereerst naar de foto’s en die trekt uiteindelijk andere leden aan. Heb je leuke profielen gevonden, kun je deze ook toevoegen aan je favoriete lijst. Ga op de pagina van het profiel en klik op ‘maak favoriet’. Dat profiel is dan toegevoegd aan de favorieten lijst. Om al je favorieten te bekijken ga je simpelweg naar je favorieten pagina. Heb je een van je favorieten leren kennen en het bevalt je niet, kun je deze altijd verwijderen uit de lijst.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close