Algemene Datingsites

tinder

http://www.datingautoriteit.nl/link/tinder/
Naar de website

 

Misschien heb je er wel eens van gehoord: Tinder. Het grootste en snel groeiende dating bedrijf ter wereld. Tinder maakt internetdating laagdrempelig en voor iedereen gemakkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone. Daarnaast zijn ze bezig met het ontwikkelen van een webapplicatie.

Je kan geheel gratis een profiel aanmaken op tinder, meestal doe je dit door bijvoorbeeld jouw Facebook account te koppelen. Op die manier kan Tinder er zeker van zijn dat jij een echt en actueel account gebruikt. Vervolgens krijg jij profielen van andere mensen te zien. Dit begint met een profiel foto. Deze foto kun je naar links of rechts vegen. Links betekent ‘geen interesse’ en rechts betekent ‘interesse’. Mochten jullie allebei recht vegen, dan komen jullie in een chat. Hier kunnen jullie met elkaar chatten, en als het klikt kan er vervolgcontact uit ontstaan.

 

Is Tinder betrouwbaar?

Tinder als bedrijf en service is betrouwbaar. Het is een grote multinational die tegenwoordig tot de grote namen behoort. Dit betekent echter niet dat alle mensen op Tinder betrouwbaar zijn. Je komt immers in contact andere mensen, en niet met Tinder zelf. Het feit dat je alleen in contact komt met iemand anders zodra je allebei interesse toont, zorgt ervoor dat je meer kans maakt op een leuke date.

Is Tinder gratis?

Tinder is in zijn geheel gratis, maar er zit wel een daglimiet op hoe vaak je profielen kan bekijken en vegen. Mocht je dit vaker willen doen, of iemand een zogenaamde super-like willen geven, dan kan dit door extra te betalen.

 

Tinder Oplichting

Met elk snel ontwikkelende service komen ook oplichters, dit is bijna niet te vermijden. Een bekende Tinder oplichtingstruc is om geld te vragen om te chatten. Vaak geven knappe meiden aan dat ze interesse hebben om met jou te spreken, maar eenmaal in chat geven ze aan dat jij eerst een paar euro over moet maken. Deze mensen zijn bijna nooit op zoek naar een daadwerkelijke afspraak met iemand, en willen alleen maar geld verdienen met Tinder. Dit is niet alleen vervelend, het is ook tegen de regels van Tinder. Ga daarom nooit in op dit soort mensen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close