Algemene Datingsites

double

http://www.datingautoriteit.nl/link/double/
Naar de website

review double

Wanneer je op zoek bent naar echt dating contact en je vind het fijn om dit via een smartphone te doen dan is de website zeer waarschijnlijk een goede optie voor je. De website bied erg veel plezier en is erg veilig. Al erg veel mensen hebben zich bij deze app aangemeld. Je zou de app kunnen vergelijken met een soort van tinder waarbij je naar nieuwe mensen een berichtje kunt sturen met berichten gerelateerd over over relaties. Deze app is dan ook bedoeld om nieuwe mensen te leren kennen. Dit kan uiteraard iemand zijn aan de andere kant van de wereld waarmee je het gewoon leuk vind om te chatten, maar ook kun je ervoor kiezen om te chatten met iemand die in de buurt van jou woont. Wanneer je op de website terecht komt kun je invullen uit welk land je komt en kun je je nummer invullen. Vervolgens krijg je een link op je telefoon waarbij je meteen de app kunt installeren. Wanneer je liever niet je nummer invult kun je zelf in de app store op zoek gaan naar de app en deze downloaden. Ook voor android is deze app beschikbaar.

Review deel 2; Is double betrouwbaar? En wat vinden gebruikers van de site?

De website is ontzettend betrouwbaar en de website heeft dan ook als doel om je naar de double app door te sturen. De app heeft in grote kranten zoals mail online en the times gestaan. Hierbij kreeg de app zeer goede beoordelingen.

ervaringen

Voor de review hebben we ook gekeken naar de ervaringen. Doordat de app zeer populair is zijn er op het internet dan ook veel ervaringen over te vinden. Veel auteurs hebben voor diverse kranten onderzoek gedaan en hebben zelf ook met de app “gespeeld” . De app krijgt gemiddeld een ruime 8 als beoordeling.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close