Blog

Vreemdgaan: De harde cijfers!

 

vreemdgaan

 

Vreemdgaan is iets van alle tijden. Nu veranderd de wereld in rap tempo en lijkt het of steeds meer mensen vreemdgaan. Is dat ook zo? Uit onderzoek van datingautoriteit onder 1000 mannen en vrouwen is gebleken dat steeds meer mensen vreemdgaan! Vandaag de dag is het steeds normaler dat mensen vreemdgaan. Niet alleen veel mannen doen dit maar ook veel vrouwen blijkt uit onderzoek. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er even veel mannen als vrouwen vreemdgaan. Opvallend is dat ook veel vrouwen wel eens zijn vreemd gegaan. Nu is dat voor ons niet echt een bijzondere ontwikkeling. Wij zien al langer dat het aantal vreemdgaan datingsites toeneemt en dat veel mensen een affaire zoeken.

Vandaag de dag gaan steeds meer mensen vreemd. Het wordt op televisie gebracht alsof het heel normaal is. Je ziet ook steeds meer reclames voor vreemdgaan sites en hoort het op de radio. Vreemdgaan bij mannen heeft veelal te maken met lust bij vrouwen gaat het vaak om bevestiging. Vrouwen willen bevestiging hebben dat ze belangrijk zijn er toe doen. Bij mannen draait het meer om het seksuele aspect. Dan nu de feiten van het onderzoek dat we hebben uitgevoerd: 23% Van de mannen ging vreemd met iemand die ze ontmoette in een baar. 40% Van de vreemdgangers had een affaire met een vriend(in). 35% Van de vreemdgangers had een affaire met een collega. Der mate een man meer verdiend des de kans groter dat hij vreemdgaat. 8 Op de 10 vrouwen fantaseert regelmatig over iemand anders dan de partner. 98% Van de mannen doet dat!

Verder is opvallend aan het onderzoek: 30% Van de protestante predikanten heeft seksuele relaties gehad met vrouwen die niet hun echtgenote zijn. In tegenstelling tot de Baptisten waarbij dit maar 13% is. 90% Van de mensen die online affaires hebben zijn hieraan verslaafd geraakt. Ze beginnen direct een nieuwe affaire nadat ze de eerste hebben beëinigd. 8% Van de vreemdgaande mannen hebbben de persoon om mee vreemd te gaan online gevonden. Bij vrouwen is dit slechts 3 procent. Vreemdgaan komt dus eigenlijk overal wel voor. Zowel bij mensen die veel geld als weinig geld verdienen. Wel is het opvallend dat mannen met een hoog inkomen vaker vreemdgaan als mannen met een laag inkomen. Nu is dat geen garantie of iemand wel of niet vreemdgaan, dit is van veel meer factoren afhankelijk.

Grote kans dat jouw partner wel eens vreemdgegaan. De kans is groter dan 50% dat jouw huidige partner wel eens is vreemdgegaan. Nu hoeft dat niet te betekenen dat hij of zij dat bij jou heeft gedaan. Statistisch gezien is deze kans echter wel aanzienlijk groot. De één heeft er meer problemen mee dan de andere. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig ook voor een open relatie. Hierin mag men seks hebben met andere mensen wanneer men dit eerlijk verteld. Wanneer je het al een paar keer hebt meegemaakt dat je bedrogen bent is dit misschien wel iets voor jou. Je hoeft niet bang te zijn dat het stiekem gebeurd! Dat is wel een groot voordeel… Al hoewel lang niet iedereen zit te wachten op een open relatie. De meeste mensen willen altijd nog een monogame relatie. Nu zijn we allemaal mensen en een foutje kan de beste overkomen.

True facts about Infidelity

Ben jij bang dat jou partner vreemdgaat? Bespreek het dan! Dit is de beste manier om er achter te komen en om te laten weten hoe jij er over denkt. Je kunt op internet veel informatie vinden over vreemdgaan. Kijk eens naar de signalen van vreemdgaan als je dit vermoeden hebt. Waarschijnlijk heb je het mis want de kans is relatief klein dat je huidige partner vreemdgaat. Veel mensen hebben het ooit gedaan maar de meeste mensen hebben het ook weer afgeleerd. Vreemdgaan brengt vaak een hoop kopzorgen met zich mee en de voordelen wegen eigenlijk niet af tegen de nadelen. Toch gebeurd het vaak dat mensen vreemdgaan is uit onderzoek gebleken… Ben je dus bezorgd dat je partner vreemdgaat? Bespreek het dan met hem of haar. Dit is de enige manier om het voorkomen en om ieder geval te laten weten hoe jij er over denkt! Natuurlijk is vertrouwen ook heel erg belangrijk in een relatie, vergeet dat niet!

 

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

One Comment

  1. Ik sta er persoonlijk niet van de kijken. Er zijn steeds vaker stellen te vinden met relatie problemen. Met de juiste hulp kom je er soms uit, soms ook niet meer. Tenminste het proberen waard is om eens iets nieuws te doen met je partner alvorens je dat met een ander doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close