Blog

Relatie met getrouwde vrouw

Oei, als je in deze situatie zit, dan heb je het niet makkelijk. En ieder heeft hierin een ander verhaal en een eigen mening. Hoe dan ook is het geen gemakkelijke positie, ongeacht de achtergrond. Mannen en vrouwen worden verliefd op elkaar, en helaas ook op getrouwde mensen. Altijd worstelen ze met de vraag: “En wat nu?”

Wat nu?
Als je terug gaat naar de vraag, mag je een getrouwde vrouw versieren? Dan zou het antwoord nee moeten zijn. Het is niet goed als je bewust een andere vaste relatie of huwelijk in gevaar brengt. Jij moet je hiervan bewust zijn als je omgaat met een getrouwde vrouw en gevoelens beginnen zich te ontwikkelen. De wereld loopt over van beschikbare vrouwen, draai je om en vergeet jouw emoties. Het kan namelijk jouw leven maar ook die van anderen volledig in problemen brengen.

Makkelijk gezegd, dan gedaan
Tuurlijk is het gemakkelijk gezegd dan gedaan, om jezelf uit deze situatie te halen door om te draaien en de andere kant op te gaan. Maar uiteindelijk als we alle verhalen bij elkaar optellen, dan is het wel – hoe moeilijk ook – het beste om te doen. Alle risico’s, rompslomp en bijkomende dilemma’s van het hebben van een relatie met een getrouwde vrouw, gaan jou niet gelukkig maken.

Welke risico’s loop je zoal?
– Je blijft smachten naar iemand die een volledig ander leven heeft opgebouwd
– Je kan niet genieten van het contact met andere vrouwen, die wel voor jou beschikbaar zijn
– Je kan niet iets opbouwen, als in een leven en toekomst samen met haar
– Je brengt een huwelijk (meer) in de problemen, en de eventuele kinderen die daar zijn
– Mogelijk houdt de getrouwde vrouw je alleen maar een lijntje, als pleziertje, voor de seks of de vlinders die jij haar geeft, zonder dat ze ooit echt in overweging neemt haar man te verlaten

Zal ze ooit gaan scheiden?
Bovengenoemde laatste risico is een hele gevaarlijke, en een veelvoorkomende. De getrouwde dame in kwestie zegt te gaan scheiden, maar uiteindelijk zal het nooit gaan gebeuren.. Hoe pijnlijk is dit. Het kan maanden en zelfs jaren van jouw leven kosten. En dat is echt heel erg zonde van je levensjaren. Je verdient meer dan dat. Iedereen verdient meer dan dat. In de meeste gevallen kiest de getrouwde als het er op aan komt toch voor de eigen partner.

Zie dit als een waarschuwing
En als je aan de kant wordt gezet, dan zit jij met een gebroken hart, én daarnaast het schuldgevoel dat je hebt geprobeerd een scheiding te veroorzaken. Al met al een hele trieste situatie, waar niemand in wil zitten. Maak slimme keuzes op het liefdesvlak. Misschien zit je al helemaal in de mallemolen van een gevoelens en verlangen en wil je dit artikel met waarschuwing helemaal niet lezen. Maar ergens diep van binnen weet jij ook wel dat het geen gezonde situatie is voor de lange termijn.

Toch blijft het verleidelijk in de relatie te blijven
Je kan denken dat de gebonden vrouw jou echt gelukkig maakt, maar in feite kies je in de meeste gevallen voor ongeluk en teleurstelling. Misschien is het jou al vaker overkomen, verliefd worden en in een relatie komen met een getrouwde vrouw. Hoe kan dit vraag jij je af? Nou, dat antwoord is simpel: een verboden vrucht is eeuwenlang een aantrekkelijke vrucht. In je hoofd kan jij allerlei tegenstrijdige gedachten hebben, zo van het huwelijk is toch al niet meer goed. Of dit kan niet, zeker niet tegenover de andere partner (en kinderen). Het is dramatisch, en dit kan zeer verslavend werken…

Maak een keus
De oplossing is kort en simpel, maar niet makkelijk uit te voeren. Maak een keus, neem een beslissing. Wat wil je op de lange termijn? Wat maakt jou gelukkig? Toch iemand die daadwerkelijk echt 100% voor jou en jullie relatie gaat? Jij verdient iemand die beschikbaar is, zonder zware dilemma’s. Iemand waar je geen hoofdpijn en hartpijn van krijgt, maar waar je levensgeluk mee mag delen en beleven. Elke dag opnieuw.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close