Blog

Wat vinden vrouwen sexy?

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar wat een vrouw sexy vindt aan een man. Simpele dingen die te binnen schieten zijn natuurlijk een bepaalde hygiëne, er verzorgd uitzien, een bepaalde geborgenheid voelen, enzovoorts. Maar die zijn elk heel algemeen. Uit een onderzoek blijkt dat een aantal kwaliteiten zeer gewaardeerd worden door vrouwen. Per persoon zal het natuurlijk altijd verschillen, en in hoeverre dat vrouwen wereldwijd aan deze onderzoeken deelnemen is ook nog maar de vraag. Toch noemde Independent een interessante top 10.

1. Humor
Ja, ja, mannen met humor doen het goed. Tevens vinden vrouwen deze mannen gelijk intelligenter. Grappige mannen scoren in ieder geval meer punten.

2. Minder knap
Knappe mannen vinden vrouwen heel sexy, maar dan voor de korte termijn. Voor de serieuzere langere relaties kiezen ze toch vaak voor minder knappe mannen. Een geweldig uiterlijk is een belangrijke factor in het verleiden van vrouwen. Maar zeker geen must voor als je op zoek bent naar een serieuze verbinding. Gelukkig maar…

3. Goedzakken
Als vrouwen toe zijn aan een lange relatie dan vallen ze ook heel erg op mannen die goede dingen doen. Lieve mannen met karakter en oog voor anderen.

4. Rijkdom
Het klinkt een beetje plat, maar het is wel zo. Geld is sexy. Of doen alsof is al voldoende om sexy gevonden te worden. Vrouwen zeggen overigens van niet als je ze het vraagt, maar in een anoniem onderzoek worden dus eerlijkere antwoorden gegeven.

5. Ouder
Een oudere man doet het goed onder dames. Toyboys en cougars zijn een beetje uit gelukkig. Vrouwen blijken nog steeds voor oudere heren te vallen. Zij hebben nu eenmaal meer wijsheid en meer tijd gehad voor hun persoonlijke ontwikkeling. En stiekem toch ook meer rijkdom bij mannen met hogere leeftijd?

6. Gezichtshaar (soms)
Tja, dit blijft een heel persoonlijk iets. Vind je een baard of snor of alles daar tussenin wel of niet aantrekkelijk? Voor sommige vrouwen is het bijna een must, en krijgen weke knieen van een stoppelbaardje, en anderen willen enkel een gladgeschoren gezicht zoenen. Toch is deze wel in de top 10 te recht gekomen, dat zegt wel iets. Tegenwoordig zijn baarden in onder mannen, dan zullen vrouwen wel mee gaan doen met het sexy vinden van deze trend.

7. Hard to get
Vrouwen vinden het sexy als een man hard to get speelt. Ook al willen ze altijd gelijk een reactie op een berichtje, toch is het ergens wel heel sexy als de man niet slaafs achter ze aan loopt. Te lief is niet sexy. Het is een moeilijke taak om het precies goed doet bij het andere geslacht. Zowel voor mannen als voor de vrouwen. Was het niet iets met Mars en Venus?!

8. Een viervoeter
Een man met zijn hond blijkt supersexy gevonden te worden! Bovendien is het gemakkelijker zo’n man aan te spreken. Op de één of andere manier is het zorgzame wat een man met hond over zich heeft erg aantrekkelijk (ik vraag me af of dit ook geldt voor een man met een kindje op het schoolplein?).

9. Attent zijn
Mindfulness mannen, aanwezige mannen, oplettende mannen, attente mannen, niet te snel een oordeel hebbende mannen, allemaal zijn ze sexy voor vrouwen. Waar zou dit nu toch vandaan komen? Toch om een bepaalde geborgenheid of vertrouwen te voelen? Wat denk jij?

10. Mannen in het rood
Ongelooflijk maar waar. Kennelijk is het aan heel veel vrouwen gevraagd, al weten we niet in welke vorm en in welke vraagstelling. Maar mannen in het rood gekleed hebben een bepaalde aantrekkingskracht over zich…

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close