Blog

10 tips wat vrouwen willen in bed

Wil je een echt goede minnaar zijn? Houd dan rekening met de volgende 10 tips. En niet zomaar tips; ze zijn afkomstig van vrouwen zelf. Volg ze op en je zult een fantastisch seks- en liefdesleven hebben.

1. Lekker fris
Vrouwen houden van schoon. Een beetje vers zweet is niet erg maar stinkende oksels, zweetvoeten, ongepoetste tanden en een ongewassen schaamstreek is echt een no-go. Zorg er ook voor dat je slaapkamer, maar vooral je bed (lakens, kussenslopen) schoon zijn.

2. Denk niet (alleen) aan jezelf
Vrouwen houden ervan als je hen verwend. Een goed voorspel inclusief masseren, strelen en zoenen is een waarborg voor goede seks. Neem er dan ook echt de tijd voor. Hoe meer je een vrouw ‘opwarmt’ hoe fijner de seks.

3. Een orgasme? Zij eerst.
Een goede minnaar zorgt er voor dat zij als eerste een orgasme krijgt. In tegenstelling tot mannen vallen vrouwen niet meteen in slaap na een orgasme. Sterker nog, een vrouw krijgt extra energie van een bevredigend orgasme. Het vrijen gaat dus gewoon nog even door.

4. Verstand van zaken
Onontbeerlijk voor een goed seksleven is weten waar je mee bezig bent. Verstand van de anatomie van de vrouw is dan ook geen overbodige luxe. Het is tamelijk belangrijk dat je weet waar haar clitoris zit en hoe je haar g-spot kunt stimuleren.

5. Niet te serieus
Voor een vrouw is fijne seks ook een kwestie van vertrouwen, van humor, stoeien, billenkoek en ander speelse elementen. Alleen maar doodserieus op en neer is voor de meeste vrouwen niet bepaald opwindend.

6. Kinky seks
Een vrouw is, als ze eenmaal opgewonden is, best in voor kinky seks. Maar overval haar daar niet mee. Maak duidelijk wat je wilt maar luister daarbij ook goed naar haar reacties. Ga je te ver, dan zal ze dat zeker aangeven. Respecteer dat dan ook.

7. Oogcontact
In een relatie is seks een daad van liefde. Het is dan ook belangrijk dat je oogcontact houd met haar. In elkaars ogen kun je lezen wat je voor elkaar voelt maar ook hoe ver je kunt gaan. Je ligt in bed met de liefde van je leven, niet met een seksbom.

8. Een heel lang voorspel
Vrouwen komen niet alleen ‘in de mood’ in de slaapkamer na elf uur ’s avonds. Wanneer je haar sowieso af en toe laat merken dat je haar de mooiste, liefste en spannendste vrouw van de wereld vindt komt dit jullie seksleven zeker ten goede.

9. Respect
Hoe opgewonden je ook bent, vrij altijd veilig. Zorg er dan ook voor dat je condooms bij de hand hebt en is dat niet zo, beweeg hemel en aarde om aan condooms te komen voordat je met elkaar in bed duikt. Dat geldt zowel voor hem als voor haar. Vergeet in het heetst van de strijd niet dat je een soa zo maar op kunt lopen. En dat is wel een beetje (erg) jammer, na een fijne vrijpartij.

10. Naspel, oftewel, blijf even wakker
Een grotere afknapper dan een man die direct na de daad in een diepe slaap valt is er niet. Tenminste, dat zeggen de meeste vrouwen. Dus hoe moeilijk het ook is, voor een bevredigend seksleven moet je toch maar je best doen om nog even wakker te blijven. Houd haar in je armen, fluister lieve woordjes. En begint zij te ontspannen en misschien wel zacht te snurken, dan pas kun je je zelf overgeven aan een diepe, bevredigende slaap.

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close