Blog

Verboden sex!

Sekswetten van over de hele wereld die ervoor kunnen zorgen dat je in de gevangenis belandt
Een sexy weekend weg aan het plannen met je partner? Spannende dingen op de planning? Doe dan eerst even een beetje onderzoek naar de wetten van het land waar je naartoe gaat. Dit kan je helpen voorkomen dat je in de gevangenis belandt.

Waar de meeste wetten omtrent seks voor zichzelf spreken en zeer noodzakelijk zijn, zijn er een aantal landen die wat andere richtlijnen hanteren. En sommige wetten gelden niet eens voor mensen. In sommige delen kunnen honden zelfs worden bestraft wanneer ze mensen hebben lastiggevallen. Andere wetten geven aan dat je geen seks mag hebben op een geparkeerde motor, terwijl je in andere landen alleen seks mag hebben wanneer je anticonceptie gebruikt. De volgende wetten zal je met verbazing gaan lezen. Je bent gewaarschuwd.

1. Londen
In Londen is het illegaal om seks te hebben op een geparkeerde motor. Hoe moeilijk en gevaarlijk het ook is, een rijdende motor blijkt een andere zaak te zijn. Probeer het alsjeblieft niet.

2. Alabama
In deze staat zijn seksspeeltjes volledig illegaal. Halleluja aan Arizona, waar je legaal twee seksspeeltjes mag hebben. Maar absoluut niet meer, want dan riskeer je vervolging. Kwaliteit gaat immers voor kwantiteit.

3. Bakersfield, California
Het is waarschijnlijk moeilijk om te weerstaan, maar in Bakersfield kun je niet zomaar seks hebben met Satan. Dit is alleen toegestaan als je een condoom gebruikt. Vermoedelijk om te voorkomen dat er meer kleine duiveltjes geboren worden. Bovendien zijn we er nog niet helemaal over uit hoe je weet wanneer je met Satan te maken hebt. Misschien moet je in California sowieso maar een condoom gebruiken. Voor de zekerheid.

4. Indiana
Onder geen beding kun je hier orale seks hebben. Het is zelfs compleet verbannen. Hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken als jij je mondspoeling bent vergeten.

5. China
Dat je niet naakt over straat mag lopen, dat snappen we. Maar in China mogen vrouwen niet naakt in een hotelkamer rondlopen (wat?). Gelukkig is het wel toegestaan in de badkamer. Anders wordt het wel heel lastig.

6. Minnesota
‘Gij zult geen seks hebben met levende vissen.’ Wat een opluchting. Daarentegen is er niks vastgelegd over dode vissen…

7. Halethorpe, Maryland
Hier is het niet toegestaan om langer dan een minuut publiekelijk te zoenen. Wees er daarom zeker van dat je een goed werkende stopwatch bij je hebt. In Idaho hebben ze een iets relaxtere instelling. 18 minuten voordat je de wet overtreedt. We gaan er maar vanuit dat je op dat punt al een iets rustiger plekje hebt opgezocht.

8. Hong Kong
Een vrouw mag haar man vermoorden wanneer hij vreemdgaat. Een schokkende wet. Maar, dit mag alleen met haar handen. We zijn er nog niet helemaal uit of dit een geruststelling is. Er zouden heel wat mannen een doodvonnis te wachten staan als dit in meer landen ingevoerd zou worden.

9. Georgia
Seks buiten het huwelijk is in Georgia tegen de wet in. Als jij en je lover opzoek zijn naar een bestemming voor een spannend weekendje, houd hier dan rekening mee.

10. Wisconsin
Een man mag geen vuurwapen afschieten op het punt dat zijn partner klaarkomt. Blijkbaar is het weleens voorgekomen?

11. Birmingham
Voor man en vrouw is het illegaal om de trappen van de kerk te betreden nadat de zon is ondergegaan. Het is maar dat je het even weet.

12. Thailand
De boete voor een man die seks heeft met een vrouwelijke hond, is hoger wanneer de hond loops is.

13. Minnesota (ja, alweer)
Naakt slapen kun je in Minnesota niet maken. Vergeet daarom vooral niet je pyjama mee te nemen. Het maakt niet uit hoe heet de seks en het naspel is. Kleed je aan voordat je in slaap valt. Het is voor je eigen veiligheid.

14. Kentucky
In deze staat kunnen niet alleen mensen vervolgd worden wanneer ze tegen seksuele wetten ingaan. Het is namelijk illegaal voor honden om mensen lastig te vallen. Dus als de hond van de buren in buurt dreigt te komen van je been, weet je wat je te doen staat.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close