Blog

Hoe herken je foute mannen?

Oh jee, wat een vraagstuk! Het feit dat jij naar dit onderwerp op zoek bent, betekent niet veel goeds. Heb jij het idee dat je een foute man hebt getroffen? Lees dan een klein stukje verder over waar je ze aan kan herkennen. Al denk ik dat je diep in je hart al wel weet hoe laat het is. Misschien ook niet, en ben jij jezelf aan het voorbereiden op wat je allemaal tegen kan komen in de mannenwereld en bijbehorend vlindergevoel. Wie zal het zeggen?

1. Niet goed in zijn liefdesleven
In ieder geval kunnen we stellen dat een foute man niet goed is in zijn liefdesleven, en jou hierin zal betrekken, zodat ook jouw liefdesleven uiteindelijk rampzalig kan en zal worden… Er zijn zelfs hele boeken geschreven over het hebben van een foute man, en wat er allemaal kan gebeuren. Het lijkt er misschien op dat het een fantastisch liefdesleven is, maar houdt in je achterhoofd dat het korte termijn denken is.. Lees de volgende herkenningspunten ook nog even door, om iets meer te weten te komen.

2. In het openbaar samen zijn is anders
Foute mannen, of ook wel players genoemd, zijn superlief voor je als jullie samen en alleen zijn. Het verhaal wordt anders als jullie in het openbaar zijn, in deze situatie is hij ineens veel minder aanhankelijk en doet afstandelijker. Helemaal als er andere vrouwen in de buurt zijn. Heeft hij iets te verbergen? Of wil hij zich niet aan jou binden? Een eerlijke man zou er trots op zijn om samen met jou over straat te lopen.

3. Geheimzinnigheid bij telefoongedrag
Een vreemdganger of player kan je onder andere herkennen aan zijn gedrag rondom zijn telefoon. Hij zal deze namelijk als een leeuw bewaken. Nooit zie je zijn telefoon slingeren, of er zit een beveiligingscode op, die jij nooit te zien krijgt. Draai hij zijn telefoon weg als er een bericht binnenkomt? (Soms hebben ze overigens een tweede telefoon, waardoor je helemaal niets te zien krijgt van andere ‘bevriende’ vrouwen…)

4. Wantrouwend naar jou
Dit soort mannen kan vervelend gedrag vertonen richting jou. Aan de ene kant zijn het de grote charmeurs en aan de andere kant is hij jaloers, hij vertrouwt jou niet en hij denkt steeds dat jij hem voor de gek houdt of dat je liegt.

5. Nooit tijd voor jou in het weekend
Door de weeks, op avonden waarop er niet veel te beleven valt, dan heeft hij alle tijd voor jou. Maar in het weekend staat er kennelijk altijd al wel iets in zijn agenda, zodat hij geen tijd heeft om met jou af te spreken. Op vrijdag en zaterdag zal hij graag gaan stappen met vrienden om andere vrouwen te ontmoeten.

6. Je weet eigenlijk maar weinig over hem
Je zal hem maar weinig horen praten over wat hij doet als jij er niet bij bent. Hij vindt het niet belangrijk genoeg voor jou om te weten, en bovendien zal hij vaak iets te verbergen hebben. Misschien vertelt hij niet veel over vorige relaties, maar als je merkt dat hij wel heel veel goed bevriende vriendinnen heeft, dan zegt dit wel iets over de man in kwestie. Vaak zijn ze overigens heel goed in het aangaan van een relatie, maar niet op de lange termijn het onderhouden van een relatie.

7. Geen sleutel, geen spullen, geen ontmoetingen
Hij zal jou geen sleutel van huis geven, hij zal ook liever niet willen dat jij spullen bij hem achterlaat. En hij gaat je niet voorstellen aan zijn vrienden of ouders. In het begin is dit natuurlijk normaal, maar als jij na zes maanden nog altijd niemand ontmoet hebt is dit wel wat vreemd. (Houd trouwens in de gaten hoe hij over zijn ouders, vrienden of ex-vriendinnen spreekt. Het kan je veel vertellen hoe zorgzaam of betrokken hij is.) Maar kort gezegd over dit punt, je bent niet belangrijk in zijn leven, en moet vooral niet op zijn terrein zichtbaar zijn.

8. Zijn uiterlijk is belangrijk
Mannen die zich beschikbaar voelen voor de vrouwenmarkt, doen hun best om goed voor de dag te komen. Hun uiterlijk is dus van belang. Een man in een relatie besteedt over het algemeen minder aandacht aan zijn uiterlijk. Ze hoeven immers niet op jacht. (Wat overigens niet inhoudt dat ze niet meer hun best hoeven te doen voor hun partner, maar dat is een ander onderwerp.)

Is het nu echt een player?
Herken jij iets van het bovenstaande verhaal? Sommige punten kunnen ook een geheel andere verklaring hebben natuurlijk. Maar tel al jouw vraagtekens bij elkaar op, en waar kom je dan op uit? Besef je goed, dat het blijven plakken aan een man die jou niet op handen draagt, niet goed voor jou is. Hoe mooi zijn praatjes ook zijn, hoe goed de seks ook is, als jij je gevoelens niet aan kan en stiekem rekent op een stabiele relatie in de toekomst, dan vergeet het. En liever gisteren nog, dan vandaag. Echt.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close