Blog

5 goede redenen voor een One night stand

Een seksuele nacht doorbrengen met een man. Slecht één nacht. Daarna nooit weer. Dat is de one night stand. De meningen over de one night stand zijn heel erg verdeeld. De een vindt het oké, terwijl de ander er zeer op tegen is. We geven vijf redenen waarom je ooit een one night stand gehad zou moeten hebben. Of waarom het niet zo erg is om het een keer te doen.

 

  1. Geen emotionele rompslomp

En het is gemakkelijker te verdragen. Wel de lusten, niet de lasten. Gemakkelijk voor mensen die even geen emotionele verbintenis aan willen gaan. Bovendien houd je een herinnering aan een spannende avond over. Of juist niet. Wellicht klikte het niet tussen jullie in bed.

 

  1. Een beetje spanning in je leven

Naast dat het lekker is om – op seksueel gebied – even weer wat aandacht te krijgen, is het ook gewoon spannend. Een beetje spanning op zijn tijd is goed. Bovendien heeft iedereen zo zijn of haar behoeftes. Je hoeft geen verplichte familiebezoekjes af te leggen. Bovendien is het ook gewoon leuk.

 

  1. Geeft je meer zelfvertrouwen

Wellicht ben je al wat jaartjes single en vraag jij je af of je het nog wel in je hebt. De one night stand is de manier om daarachter te komen. Bovendien geeft het een boost aan je zelfvertrouwen, als iemand met je naar bed wil.

 

  1. Ideale gelegenheid voor wraakseks

Bedrogen door je grote liefde? Om je beter te voelen kan het helpen om met een ander naar bed te gaan, zonder dat jullie emotioneel verbonden zijn. Het kan een (tijdelijke) oplossing zijn.

 

  1. Een goede work-out

In plaats van naar de sportschool te vliegen, kun je ook lekker een potje seksen. Verbrand je misschien nog wel meer calorieën ook. Bovendien kun jij je helemaal laten gaan. Ontdek een wilde kant van jezelf.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close