Blog

10 lichaamstaalgeheimen om te zien of een vrouw jou leuk vindt

Er bestaan een aantal kleine stiekeme non verbale gebaren die een vrouw (onbewust) maakt om aan te geven dat ze jou leuk vindt. Deze geheimen zullen we hier voor je verklappen. Ook vrouwen zullen verbaasd zijn als ze lezen wat oerinstincten nog voor elkaar kunnen krijgen zonder dat we ons daarvan bewust van zijn. Ongelooflijk mooi, dat wel. Helemaal als we er subtiel op gaan letten bij degene die tegenover je zit. Haar lichaamstaal kan je veel vertellen, mogelijk zonder dat zij dit zelf door heeft. Hier volgen 10 lichaamstaalgeheimen om te ontdekken of een vrouw jou leuk vindt:

1. Oogcontact
We beginnen eigenlijk met een hele duidelijke non verbale communicatie. De meesten onder ons zullen zich wel beseffen dat oogcontact belangrijk is. Het hebben van oogcontact is heel intiem. Natuurlijk in de ene situatie meer intenser dan in een andere. En ook verlegenheid speelt een rol. Maar als mensen elkaar leuk vinden dan kan je spreken van heel intieme momenten door het kijken in elkaar ogen. Let er eens op wat er gebeurt als je echt kijkt in haar ogen. Misschien tref je haar al wel starend naar jou aan. Dit is een heel fijn en goed teken.

2. Ontblote polsen
Iets waar mogelijk niemand aan gedacht heeft. Een lichaamsdeel van ons, welke heel kwetsbaar is. De polsen. Er is onderzoek naar gedaan en het blijkt dat we polsen alleen tonen in een te vertrouwen sfeer. Als je een vrouw dus onbewust haar polsen ziet ontbloten, dan mag je dit als een mooi signaal opvatten.

3. Voetenrichting
Ja, ja, ook onze voeten doen mee in het spel ter versiering. Communiceren met voeten, het kan. Kijk tijdens je date eens naar de voeten van jouw dame. Wijzen ze al richting de uitgang, of staan haar tenen nog jouw kant op. Je kan jezelf wel voorstellen welke richting het beste signaal is. Steeds wiebelende voeten is een teken van onrust overigens..

4. Subtiele aanrakingen
Heel even je hand, arm of been aanraken. Het gebeurt soms zo subtiel dat je het bijna niet opmerkt. Maar het geeft aan dat ze je graag mag. Ook het speels slaan bij het maken van een grap of opmerking kan een leuk teken aan de wand zijn.

5. Draaien aan haar
Heel kleine bewegingen kunnen al iets verraden van haar gedachten. Speelt ze een beetje met haar haren, dan kan dit erop wijzen dat ze geïnteresseerd is. Helemaal als ze hierbij haar nek ontbloot. Krabbelen in haar wijst soms op irritatie, dat wil je natuurlijk dan weer niet.

6. Grote pupillen
Eigenlijk is dit een punt in het verlengde van oogcontact, want pas bij het in de ogen kijken kan je grote pupillen opmerken. Er is bewezen dat een vrouw met verwijdde oogpupillen seksuele interesse heeft. Dat wil zeggen als je op date met haar bent. Het is dus heel belangrijk teken om op te letten. Maar wees je bewust van het licht in de ruimte, ook dit heeft namelijk invloed op de grootte van haar pupillen.

7. Gekopieerde houding
Het kan tijdens een afspraakje heel leuk zijn op te merken dat jullie een gelijke lichaamshouding hebben aangenomen. Vrouwen zijn ongemerkt heel goed in het afstemmen op mannen. Dit zie je terug in de manier waarop jullie zitten. Maak er gerust een leuke opmerking over, je zal zien dat het voor een lachmomentje zorgt.

8. Gekanteld gezicht
Een vriendelijk gezicht wat naar jou toe is gekanteld is in jou geïnteresseerd. Met andere woorden, ze vindt het leuk om bij je te zijn. Hoe strakker haar gezicht, hoe minder gezellig ze jou vindt. Probeer de lach van haar te ontdekken, een brede volle glimlach is altijd een goed signaal. Je bent op de juiste weg.

9. Een open houding
Een open houding spreekt voor zich, al is het karakter van iemand hierin tevens bepalend. Als ze gesloten tegenover jou zit, bijvoorbeeld met gekruiste armen of benen, dan kan het ook zijn dat ze de situatie nog niet vertrouwd. Stel haar op haar gemak, gun iemand ook de tijd om te ontspannen. Misschien zit ze wel intensief naar jou te luisteren, niet altijd is een gesloten houding een negatief signaal.

10. Haar hand in haar gezicht
Handen in het gezicht zijn geen goed signaal. Ze moet haar gezicht ondersteunen of voelt aan haar voorhoofd. Is ze moe? Is ze verveeld? Waar zit de vrouw met haar gedachten? Probeer er naar te vragen, of probeer naar andere signalen die we genoemd hebben te kijken.

En wat als ze je niet leuk vindt?
Niet alle vrouwen zullen je leuk vinden, dus ja, als je gaat daten kan jij minder leuke signalen tegenkomen. Maarrrrrrr… uiteindelijk is de liefde het waard. Blijf afspraken maken en ontdek de wereld van de vrouw, totdat jij jouw prinses tegenkomt. Blijf in de sprookjes geloven, dan komt ze vanzelf op je pad. Echt.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close