Blog

Hoe weet jij dat ze verliefd op je is?

Een verliefdheid is prachtig om mee te maken en tegelijkertijd maakt het jou ongelooflijk onzeker. Want je bent overtuigd van jouw gevoel, maar wat vindt zij van jou? Is de ander net zo hoteldebotel van jou als jij van haar. Er zijn een aantal signalen bekend, welke aangeven dat vrouwen je aantrekkelijk vinden. Hier kan je dan mooi de volgende keer dat je haar ziet opletten, en mogelijk zijn je allang opgevallen. Een bevestiging is dan ook heel fijn.

Vlinders zijn een bijzonder goed
Alles wat onzekerheid wegneemt voelt prettig. Het is wel een feit dat je zolang mogelijk van je verliefdheid moet genieten als dit wederzijds is, want vlinders zijn bijzonder en lang niet levenslang. Probeer niet te veel in je hoofd te gaan zitten over die wederzijdse verliefdheid en onzekerheid, want zo kan je de signalen van haar kant missen die juist nu van belang zijn.

Is het wederzijds of niet?
Vaak zijn we er enorm opgebrand om het antwoord op deze vraag zo snel mogelijk te weten te komen. Zodra mannen een vrouw leuk gaan vinden, worden ze onzeker. En van dit vervelende gevoel willen ze zolang mogelijk af. Het minst handige wat je kan doen is gelijk naar dit gevoel vragen, want dit komt erg wanhopig over. En dit vinden vrouwen onaantrekkelijk… Dus ga dingen doen, ontspan en zet je beste beentje voor om signalen vanuit haar kant op te pikken.

Signalen waar je op kan letten

1. Ze luistert met interesse en stelt vragen
Tijdens de gesprekken die jullie hebben zal een verliefde vrouw naar alle aandacht naar je luisteren. Naar alles wat je dan ook maar te vertellen hebt, bovendien zullen er aanvullende vragen komen. Ze wil namelijk meer over jou te weten komen. Je bent interessant voor haar.

2. Ze vertelt veel over zichzelf
Als een vrouw over zichzelf gaat vertellen, dan is dit een vorm van goedkeuring zoeken. En tevens indruk willen maken op de ander, het is dus een goed teken. Een verliefde vrouw zal dus veel over haarzelf gaan praten, als zij jou leuk vindt. En als de date voorbij is besef ze dat zij eigenlijk nog niets over jou weet. Dit is dan weer in jouw voordeel, zo houd je haar interesse sowieso langer vast, haar nieuwsgierig blijft geprikkeld.

3. Ze komt dichterbij en raakt je aan
Als een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt dan zal ze langzaamaan steeds dichterbij komen. Maar dan ook letterlijk. Steeds zal er een subtiele aanraking zijn. Even je hand of je arm als het zo uitkomt, bijvoorbeeld bij het de weg oversteken. Op zo’n moment kan je even jouw arm om haar heen leggen, als blijk van interesse en als lief gebaar. Zodra ze zich op haar gemak voelt, kan je deze signalen meer en meer verwachten. Je blijft vrij om hier subtiel op in te springen.

4. Ze hervat jullie gesprek
Vrouwen zijn over het algemeen een stuk communicatiever dan mannen. Ze weten veel mannen plat te praten. Maar ook als er stiltes vallen, dan kan een vrouw heel gemakkelijk een gesprek hervatten. Hoe meer een vrouw probeert een gesprek gaande te houden, hoe leuker ze jou vindt.

5. Ze zit aan zichzelf
Dit is een zeer onbewust signaal voor de vrouw in kwestie. Ze zijn zich er niet van bewust, maar hoe leuker en aantrekkelijker ze jou vindt, hoe meer ze aan zichzelf zal zitten. Het bekendste voorbeeld is wel het frunniken aan haar haar, en dan zodat haar nek bloot komt te liggen. Dit is zeer duidelijk signaal dat ze je leuk vindt. Daarnaast kan je denken aan aan kleding of sieraden zitten en draaien.

Oerinstincten blijven nog bestaan
Er bestaan dus verschillende signalen. Ons gedrag is diepgeworteld, en komt nog voort uit oerinstincten. Puurder en betrouwbaarder dan dit kan je het niet vinden. Vergeet je onzekerheid en geniet van je eigen vlinders. En probeer ze ook bij de ander terug te vinden!
Wees doelgericht en doe altijd een poging om iemand te versieren, vrouwen vinden dit altijd aantrekkelijker dan terughoudendheid. Liefde is mooi!

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close