ChattenTop Chatsites

chatplaza

http://www.datingautoriteit.nl/link/chatplaza/
Naar de website

Deze review gaat over een chat en dating site, namelijk chatplaza.
Als je een leuke chat zoekt of je bent op zoek naar een leuke date is chatplaza een betrouwbare en leuke site en wat nog meer is, het is volledig gratis!
Als je op de voorpagina komt van deze site zie je meteen meerdere dingen die je kan doen. Een van die dingen is meteen chatten en meteen daten. Klik je op meteen chatten kom je via mobile chat op een heleboel Rooms waaruit je kan kiezen, het enige wat je moet doen is je aanmelden op de chat en je kan volledig je zin doen! Zo heb je chatrooms voor homo’s en lesbiennes, maar ook gewone chats zijn er te vinden en er is zelfs een jongeren chat waarbij je maar een bepaalde leeftijd mag hebben om te kunnen inloggen. Deze chat is betrekkelijk betrouwbaar aangezien iedereen zich moet aanmelden en niet meteen kan inloggen als gast.
Als je trouwens regelmatig inlogt kun je ervaringen delen over de site maar ook andere dingen met gasten die geregeld terugkomen.
Klik je op meteen daten, kom je terecht op de site Lexa.nl, waar je je kan inschrijven voor een date bij jou in de buurt.
Wat je ook kan doen op chatplaza zijn spelletjes, je kan cammen, en je hebt zelfs een blog waarin je je ervaringen kan delen met anderen.
Hopelijk heeft deze review een beetje duidelijkheid gebracht over deze site om je een beetje wegwijs te maken op deze site.

Naar de website
1.4 Gebruikers (24 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

One Comment

  1. Als u wilt weten hoe het erop chatplaza gemiddeld aan toegaat qua niveau
    Dan hoeft u alleen maar even de reaktie hier en op andere review sites te lezen..het gaat niet eens zozeer om de klachten maar het ellenlange gezeur over en weer dat u hier ziet tussen reageerders..zo gaat het daar ook op de scrolls zieken en trollen tegen elkaar dag in dag uit over hetzelfde. Voordeel er zitten ook normale leuke mensen op chatplaza..het is alleen ff goed zoeken en geduld hebben met trollen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close