ChattenTop Chatsites

chatroulette

http://www.datingautoriteit.nl/link/chatroulette/
Naar de website De meeste mensen hebben wel eens gehoord van de website van chatroulette. De afgelopen jaren was deze site erg populair, er werd zelfs aandacht aan besteed door televisieprogramma’s en nieuwssites. De bedenker van chatroulette, de Rus Andrey Ternovskiy, wilde graag met mensen over de hele wereld kunnen spreken. Daarom bedacht hij een website waarop je contact kunt leggen met mensen uit andere landen. De website verbindt twee bezoekers met elkaar en vervolgens kunnen zij via de webcam en een chatvenster met elkaar communiceren. In deze review kun je lezen wat je daarvan zou kunnen verwachten.

De ervaringen met chatroulette lopen enorm uiteen. Je weet namelijk nooit met wie je in een gesprek geslingerd wordt. Helaas is niet iedereen betrouwbaar. Je kunt er daarom maar beter op voorbereid zijn dat je van alles te zien en te lezen kunt krijgen. Hoewel de meeste gesprekken leuk verlopen, zijn er ook mensen met slechte bedoelingen die gebruik maken van de website. Zo komt het voor dat mensen naakt voor de webcam gaan zitten en onprettig taalgebruik bezigen. Gelukkig kun je ongepast gedrag melden. Wanneer er drie keer een melding wordt gemaakt van iemand, wordt diegene tijdelijk geblokkeerd. Het is niet aan te raden om je kinderen gebruik te laten maken van deze website. Je kunt als ouder namelijk geen invloed uitoefenen op de beelden die je kinderen te zien krijgen.

Gelukkig hebben de meeste mensen voornamelijk goede ervaringen. De website is meestal betrouwbaar, omdat er weinig storingen zijn en er wordt opgetreden tegen mensen met slechte bedoelingen. Er zijn verhalen bekend van mensen die via de videochat een gesprek hebben gehad met een beroemdheid of zelfs de liefde van hun leven hebben gevonden. Heb je zelf een leuke, bizarre of vervelende ervaring met deze website, laat dan een review achter voor andere gebruikers.
Naar de website

2.7 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close