ChattenTop Chatsites

chatten.nl

http://www.datingautoriteit.nl/link/chatten.nl/
Naar de website

Wat is chattennl?


Tijdens deze review bekijken we de website chatten.nl, dit is een gratis chatsite. De site is voorzien van een spam blokkering. De site is ingedeeld in meerdere chatrooms, waardoor je kan kiezen bij welke chatroom je je prettig voelt. Het is mogelijk om in 4 verschillende chatrooms tegelijk te chatten.
Als je iemand tegenkomt waar het mee klikt, kan je met deze persoon heel gemakkelijk privé chatten.
De chatsite beschikt over een gratis spam filter. Als je door iemand lastig gevallen wordt, kan je deze persoon bannen.

Wie zijn de gebruikers?


Deze chatsite wordt door heel veel mensen gebruikt. Je merkt dan ook dat er veel verschillende personen, met verschillende interesses aanwezig zijn. Hierdoor kan je altijd wel iemand vinden met dezelfde interesses als jij. De gebruikers zijn goed te selecteren, waardoor de site erg overzichtelijk is. Er is een mogelijkheid om de chatters die nieuw binnenkomen bovenaan de lijst te zetten. Hierdoor zie je gelijk wie er nieuw binnengekomen zijn.
Mocht je een bepaald iemand zoeken, dan is er altijd de mogelijkheid om de zoekfunctie van de site te gebruiken. Deze werkt makkelijk, en is erg overzichtelijk. Een profiel of chatter is dan snel gevonden.

Hoe betrouwbaar is deze site?


Zoals op iedere chatsite zullen ook hier vast wel nepprofielen aangemaakt zijn. Dit is moeilijk tegen de gaan. Er wordt echter niet veel over gesproken in de reviews, dus waarschijnlijk is het hier niet echt een probleem. Er zijn weinig negatieve ervaringen bekend voor deze chatsite.
Door de mogelijkheid om chatters te blokkeren, kan je zelf bepalen met wie je wilt chatten. Dit maakt de site wel betrouwbaar. Zorg er echter wel voor dat je tijdens het chatten geen persoonlijke of vertrouwelijke dingen bespreekt. Je weet uiteraard nooit wie er aan de andere kant van de chat zit. Er zijn uiteraard in het algemeen wel verhalen bekend van met name jeugdige chatters die vervelende ervaringen hebben met chatters, maar op deze site is dat blijkbaar niet aan de orde.
Naar de website
1.8 Gebruikers (8 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close