overige sites

singlesite

http://www.datingautoriteit.nl/link/singlesite/
Naar de website

Informatie Singlesite.nl

De website Singlesite.nl is een redactionele onafhankelijke website. Het werd opgericht in het jaar 2005 met als doel een online informatieve magazine te zijn voor de nieuwsgierige singles onder ons in Nederland. Sinds het jaar 2017 informeert Singlesite tot ruim 62000 bezoekers over dating, relaties, liefde, uitgaan, seksleven, reizen, en lifestyle. Wij proberen altijd een kijkje te nemen bij het leven van moderne singles in ons land. Singlesite is een als een online lifestyle magazine opgericht en wij beschikken over onuitputtelijke bronnen waarmee wij genoeg informatie kunnen verschaffen aan al de singles in geheel Nederland en de eenoudergezinnen.

 

Doelgroep en bezoekers Singlesite.nl

Wij van Singlesite hebben een eenvoudige doelgroep. Wij zijn gericht op wel 3 miljoen singles in geheel Nederland. Ook hebben wij hoge cijfers mogen bereiken kwa bezoekers van de website. Onze bezoekers bestaan uit zowel mannen als vrouwen die zich bevinden in de leeftijdscategorie van tussen 30 en 55 jaar. Betreft opleiding kun je kijken naar MBO, HBO/WO levels. Wij hebben tot wel 62000 unieke bezoekers die wij welkom mogen heten op onze website.

 

Adverteren bij Singlesite.nl

Wij kunnen u een diversiteit betreft advertentemogelijkheden aanbieden. Algemeen staat bekend dat des te groter de afmeting is van de advertentie, des te meer ruimte u zult hebben voor het doorgeven van uw boodschap. Hiermee maak je natuurlijk ook meer kans op success. Bij Singlesite kun je de juiste doelgroepen bereiken op de juiste momenten. Wij hebben een eventuele tariefen kaart voor elk soort van advertentie welke u bij ons zou willen plaatsen:

 

Leaderboard:  dit is een stilstaande, opvallende advertentie en het wordt geplaatst tussen de actuele artikelen links. U kunt er maximal drie op 1 magina plaatsen, van top tot onder verspreid. De prijs is direct voor drie maande.

 • Afmeting: 560 x 210
 • Top € 260 ,-
 • Middle € 235 ,-
 • Bottom € 210

 

Rectangle: deze is een bewegende en meer aantrekkelijke advertentie, geplaatst rechts van de pagina. Er zijn een drietal mogelijkheden van de top naar onderen toe. Het wordt geplaatst tussen de uitgelichte artikelen en de gidsen. Ook bij deze zijn de prijzn per 3 maanden.

 • Afmeting: 300 x 250
 • Top € 260 ,-
 • Middle € 325 ,-
 • Bottom € 210 ,-

 

Gidvermelding: kies je voor de gidsvermelding, dan kun je er zeker van zijn dat je zult opvallen op gebied van daten, reizen, uitgaan, of feesten voor alle singles. Je kunt een logo plaatsen, korte tekst, en een link naar een website opgeven. Hier kun je een maximum van 8 vermeldingen per gids opgeven. De prijs is ook per 3 maanden.

 • Prijs per item: € 165 ,-

 

Agenda: de prijs ligt niet zo hoog, maar je kunt er veel mee bereiken. Dit is namelijk de singles agenda. De abonnement waar u voor kiest hangt hierbij af van het aantal events of het aantal reizen dat er wordt georganiseerd. Je zou het eventueel kunnen combineren met een agenda Single2Travel. De prijs is ook per 3 maanden. Prijzen:

 • € 35 ,- : XS 3 events per kwartaal
 • € 50 ,- : Mini 5 events per kwartaal
 • € 75 ,- : Midi 10 events per kwartaal
 • € 95 ,- : Midi Plus 25 events per kwartaal
 • € 125 ,- : Maxi 50 events per kwartaal

 

Nieuwsbrief: met deze advertentie kun je tot wel 4000 singles bereiken in geheel Nederland. Heb je een special boodschap, of heb je een aanbieding die je onder de aandacht wilt brengen, dan kun je dat met de niewsbrief eenvoudig en doeltreffend doen. De prijs is eenmalig.

 • Prijs per item: € 225 ,-

 

Sponsored artikel: deze is erg opvallend met interessante nieuws, tips voor de singles, of een mooie aanbieding of actie dat relevant kant zijn voor bezoekers van Singlesite. Je kunt een sponsored artikel op de homepage zelf plaatsen. De prijs is eenmalig

 • Prijs per item: 160 ,-
Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close