Vreemdgaan Dating

intimatch

http://www.datingautoriteit.nl/link/intimatch/
Naar de website

intimatch review

Het klinkt misschien een beetje raar om vreemd te gaan terwijl je aan relatie hebt. De website van intimatch is hier voor bedoeld. Dit omdat er toch al erg veel mensen zijn die vreemdgaan tijdens hun relatie bedachten ze om hier een website voor te maken. Op de website hoef je niet per se meteen vreemd te gaan, je kunt ook gewoon een beetje onschuldig flirten met mensen. Daarnaast is het helemaal niet moeilijk om iemand te vinden die dezelfde interesses en wensen als jij heeft. De website is dan ook perfect geschikt om vreemd te gaan maar niet met iedereen. Wanneer je al jaren lang geen vlinders meer in je buik voelt dan is het zeker tijd om weer een keer een ander te vinden. Dit zodat je in de ochtend blij kunt opstaan met te weten dat je die persoon vandaag weer gaat zien. Wanneer je veilig en discreet affaires wilt hebben en overspel wilt plegen dan is deze website de oplossing voor je.

Is de website betrouwbaar?

De website is zeer betrouwbaar doordat er diverse garanties zijn. Zo is er een garantie dat je iemand vind en dat alle profielen van echte mensen zijn. Daarnaast is alles 100% anoniem en is jouw profiel alleen geschikt voor anderen die matchen met jouw profiel. Ook kun je op de website zeer eenvoudig foto’s bewerken en kun je ongewenste profielen verwijderen.

Wat zijn onze ervaringen en die van gebruikers met de website?

Voor onze review hebben we ook gekeken naar de ervaringen van anderen. Sommigen geven aan dat ze het erg moeilijk vonden om overspel te plegen en om vreemd te gaan. De website heeft geholpen om op een zeer geleidelijke en langzame manier anderen te leren kennen en om weer vlinders in je buik te krijgen.
Naar de website

3.3 Gebruikers (2 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close